Megnéznétek a tesztem?
2015. szept. 11. 09:45
1/16 anonim válasza:
Bocs,én negatívnak látom.Nagyon,nagyon halvány második csík talán,de az is szürke,tehát száradási.
2/16 A kérdező kommentje:
Eddig ezzel teszteltem nem volt rajta semmilyen csik eddig ugyhogy nem hiszem, hogy szaradasi. Mar ketszer is teszteltem ezelott es barhogy neztem semmi nem volt meg masnap sem rajta.
2015. szept. 11. 10:08
3/16 anonim válasza:
Igen!Szerintem már holnap is jobban kivehető lesz a második csíkocska!Nekem ugy tünik van szine :)
5/16 A kérdező kommentje:
Kulfodon elek ez egy itteni drogeriban kaphato sajat markaju teszt.
2015. szept. 11. 10:20
7/16 A kérdező kommentje:
Csináltam egy másik fajtát is késöbb ezen is ott van egy masodik csík halványan ugyhogy reggel megnézem megint:)
Köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 11. 16:21
10/16 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom mi van mert szerintem a 9 ciklusnapon volt ovum akkor ma kellett volna megjonnie de a ciklus.hu szerint a 13. napon ahogy altalaban lenni szokott akkor a szerint ma meg csak a 10. dpo
2015. szept. 11. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!