Megnéznétek a tesztem?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 13. dpon és most ebben a pillanatban csináltam szerintetek van remény vagy totál negativ?
2015. aug. 18. 07:13
1/18 anonim válasza:
Én csak a kontroll csikot latom, mast nem.
2/18 anonim válasza:
Én is csak azt látom, de nekem a 14.DPOn lett először halvány pozi(xepil teszt). Sok sikert!
3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megjelent egy halvány csík várok amig megszárad kicsit hátha jobb képet tudok csinalni róla.
2015. aug. 18. 07:22
4/18 anonim válasza:
Nincs semmilyen halvány csík.Csak egy jó erős piros.Negatív.
5/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó élőben van nem vagyok hülye😊
A képen tényleg alig látni még egyből fotoztam
2015. aug. 18. 07:42
7/18 anonim válasza:
2-es vagyok. Tényleg ott van! Drukkolok!
8/18 anonim válasza:
Valamit látok, csak nekem színtelen!
9/18 anonim válasza:
Sztem is színtelen, szóval csak száradási csík.
De 2 nap múlva tesztelj
Facelle tesztet ajánlom 400 ft rossmannba. Ezen nem lesz szellemcsík ha pozitív akkor tök egyértelmű lesz.
Megy a drukk :))
10/18 anonim válasza:
Ne haragudj de ez a teszt totál negatív,amit te látsz az szellemcsík.Facelle teszt tényleg tuti,nekem mar mutatta a 12.dpo-n,míg az xepil és a one step nega volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!