Mi tévő legyek? Teljesen összetörtem.
1. A legjobb az lenne ha megbeszélnéd a férjeddel. Lehet hogy most ő is nagyon elkeseredett aztán majd megváltozik a véleménye. Szóval meg kéne győznöd, mert ha igazán akar gyereket, a kivizsgálás nem lehet akadály.
2. A te vizsgálataid elvégezteted, hiszen nem együtt kell menni a legtöbbre úgysem, és ha nem találnak semmit, akkor ráveszed a férjed is hogy menjen el.
3. Belenyugszol hogy a férjed így döntött és tovább próbálkoztok.
4. Elgondolkozol rajta, hogy tényleg akar-e a férjed gyereket, vagy ez csak egy kifogás?
Csináltasd meg a Te vizsgálataidat, közben ne nyaggasd őt, az is idő, lehet, hogy közben összejön.
Ha nem találnak semmit nálad, utána térj vissza rá, hogy jó lenne, ha ő is elmenne.
Jól értem, hogy ez még csak kivizsgálás, nem lombik?
MOndd meg neki, hogy lehet, hogy csak valami banális apró hülyeség a gond, amit kb 2 szem C vitaminnal gyógyítani lehet, és ezért lemondana a gyerekről? Nagy butaság lenne. A pasik amúgy általában sokan félnek a spermavizsgálattól. Az ilyenek számomra nem férfiak mondjuk... Ha valóban ez a baja, keressetek olyan helyet, ahová otthonról lehet vinni mintát, és nem kell cikisen éreznie magát egy rendelőben mások előtt.
Én megértem a férjedet is! Persze, neked is igazad van, mert ki kell derülnie az oknak. Viszont a férjed is elkeseredett, mint te, és a problémakezelés egyik módja az, hogy megpróbáljuk elkerülni, nem veszünk róla tudomást. Az, hogy beszélni sem hajlandó róla, ennek a jele. El fog ez múlni, de adj időt neki erre. Addig meglesznek a Te vizsgálataid, látja rajtad, hogy Te mindenre hajlandó vagy a babáért.
Attól is tarthat a férjed, hogy kiderül, ő a "hibás", hogy nincs babátok, ettől férfiatlannak, selejtnek érezheti magát. A férfiak ebből szerintem még nagyobb problémát csinálnak, mint mi, nők. Minden férfi szuperférfi, szuperspermadonor szeretne lenni :)
Most, hogy ott a beutaló, minden olyan kézzelfogható és közeli lett számára, a kudarc is nyilvánvaló, mert kivizsgálás kell.
Nem azt jelenti, hogy nem szeret téged, és nem akar babát! Ez butaság, ezt felejtsd el! Elég baj az, hogy nem jött még össze a baba, nem szabad egymást is elveszítenetek!
Szurkolok nektek, és biztosan sikerülni fog. Minden küzdelemben vannak hullámvölgyek, túllesztek rajta. Együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!