Teljesen összetörtem. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Péntekre,vagy vasárnapra nem várom,eddig nagyon reménykedtem(2 vetélésen vagyok túl,egyik 16hetes,másik 8.),és péntek óta görcsölgetett a hasam,azt hittem jó jel,talán beágyazódás,de tegnapra abba maradt a görcsölés,és elkezdődött a kegyetlen fejfájás,ami minden mensi elött jelentkezik,meg a hőm is 36.8,és mikor terhes voltam 37-körül volt.most akkorát koppantam.miért nem sikerül?:(2014. szept. 17. 09:22
1/8 anonim 

válasza:

Senki nem tudhatja, számtalan oka lehet. Orvosi kivizsgálás milyen eredményeket mutatott? Én egy babát veszítettem el, 4 orvost jártam meg, végül inzulinrezisztencia és PCOS, pajzsmirigy alulműködés, magas prolaktin és tesztoszteron lett az eredmény (megjegyzem, az első két doki szerint nincs bajom, csak próbálkozzunk nyugodtan... no comment).
2/8 anonim 

válasza:

Ne görcsölj rá, próbálj megnyugodni. És nyugi, pont akkor leszel terhes, amikor már nem is számítasz rá. Minden jót Neked!
3/8 anonim 

válasza:

Az utolsó hozzászólóhoz tudok csatlakozni. Tudom könnyű mondani. Nálunk is így történt. 2 vetélésen vagyok túl, görcsösen akartuk a babát. Amikor elengedtük, utána sikerült. 38 hetes vagyok, és bizom benne h rendben lesz minden, és Nálad is!
4/8 anonim 

válasza:

Egyrészt még nem biztos, hogy nem sikerült, másrészt rágörcsölve is teherbe lehet esni, én pl. úgy szoktam. :)
Kiderült a vetélések oka?
5/8 A kérdező kommentje:
16 hetesnél heamatóma miatt,8 hetesnél még nem volt szívhang,valószínűleg mert nagyon beteg voltam( mandulagyulladás).de hála istennek már van egy 6 éves gyönyörű kislányunk,vele szerencsére nem volt semmi gond.
2014. szept. 17. 11:51
6/8 anonim 

válasza:

Sajnálom. :( Remélem, pár hónapon belül örülhettek.
7/8 anonim 

válasza:

Én nem értem, miért keseredtél már neki szerdán? Pénteken vagy vasárnap lehet még 37 a hőd. na nem mintha 36,8 nem lehetne terhes az ember lánya. :)
8/8 anonim 

válasza:

Januárban 25 hetesen veszítettem el a babámat, augusztus végén pedig 8 hetesen ikerbabákat.
Az ikreket görcsösen akartam már. 1 hónap telt el a missed ab. óta, és most érzem azt, hogy elég!!! Én soha többet nem fogok hőmérőzni, méhpempőzni, cickafark-palástfűteázni, figyelni, hogy van-e beágyazódási fájdalom/vérzés, számolgatni az ovumat, stb... Nem! Elég! Belefáradtam és pihenni akarok.
Nem fogok védekezni, és ennyi! Sportolni akarok, jógázni, kirándulni, tanulni, aludni sokat! Ha a baba jön, akkor boldog leszek, hanem, akkor nem érdekel.
(Hozzáteszem, nem vagyok fiatal, és nincs még egy babám sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!