Nem vezzek fel az orvosira, teljesen összetörtem. Mivel lehetne eltölteni ezt az egy évet?
Melyik egyetemre jelentkeztél?
Most eléggé megugrottak a ponthatárok a tavalyihoz képest
Szia!
En muveszeti egyetemre jelentkeztem iden, es csak egyetlen egy helyet jeloltem meg mert biztos voltam a dolgomban. Rengeteg energiat fektettem bele, meg penzt is es ennek ellenere nem vettek fel.
En mar szerdan tudtam, hogy nem fognak felvenni mert lattam, hogy keves volt a pontom...utana kb 3 napig aludni se tudtam, folyton azon gondolkodtam, hogy mi lesz velem igy, egy luzernek ereztem magam. Eloszor nem is sirtam, de amikor anyukamnak elmondtam es a szemeben neztem kb ott tortem ossze es sirtam:D
Teszek majd egy emelt angolt es jelentkezek vmi mas szakra.
Ne keseredj el...tudom milyen erzes, ez az egy ev nagyon fontos lesz, es az a lenyeg, hogy foglald el magad valamivel. Probalj okj-re menni, vagy tanulj nyelvet ha megengedheted magadnak, utazz el, jarsz kulonorakra, barmi:)
"Mivel lehetne eltölteni ezt az egy évet?"
Esetleg lehet tanulni egy ismételt érettségire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!