6dpo-n mellfeszülés, fájás, enyhe menszi szerű görcsölés korai igaz?
Figyelt kérdés
Elvileg 3án volt ovum de csak számolás alapján, nem tesztelek hőmérőzök stb.
A mellem nagyobb, feszül, érzem a hasam alját, ha hírtelen.álok fel feszül mintha kicsit izomlázas lenne. Komfort érzetem rossz, de ezek nagyon kori tüneteknek ha terhes lennék igaz? 17ére nem várom....
2016. jún. 8. 17:20
1/14 anonim válasza:
Eléggé korai még. Ha késik a menzid akkor csinálj tesztet.
2/14 anonim válasza:
Pont ugyanez van nálam, a dátumok is stimmelnek. A mellfeszülést leszámítva. Az előző babámnál is 5-6 dpon kezdődött a görcsölgetés. Drukkolok! :)
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is neked! Mikor tervezel tesztelni?
2016. jún. 8. 19:42
4/14 anonim válasza:
Szerintem 10 dpon. Legutóbb már a 9. Dpo délután pozitív volt.
5/14 A kérdező kommentje:
Hú akkor előbb volt a peteérésed? Nekem legutóbb pont mensi napján lett pozitív, erős pozi az igaz de mivel nem számítozzam babára nem tudom milyen tüneteim voltak.
2016. jún. 8. 19:51
6/14 anonim válasza:
Nem, pontosan tudtam a pét. Szerintem nekem gyorsan termelődik a hcg. :D
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én is megpróbálok a szülinapom reggelén egy tesztet csinálni (13) hátha...veszíteni nem veszítek semmit
2016. jún. 8. 20:49
8/14 anonim válasza:
Szia! Mi a helyzet? Nekem most is mensisen görcsölget a hasam! Alig várom, hogy tesztelhessek! :)
9/14 A kérdező kommentje:
Tegnap úgy fájz egy 2órás pihenő után a mellem hogy alih tudtam kiegyenesedni, akkor rájöttem hogy a fiamnál is ez volt,pont ott a kölcsontom alatt, még maszíroztatni is elmentem akkor...szóval bíztató, talán..a hasam tegnap még görcsölgetett ma még nem éreztem és az éjszaka sem (tornázni voltam akkor múlt el) de a férjemnek neki estem egy apróságért és majdnem el is sírtam magam ne ez sem jellemző rám...habér ez a hullámokba rámtörő idegeség utólag kiderült a fiamnál is megvolt el is rontotta nászutunk pedig akkor még kb a pezevezetőben úszkálhatott...szóval bíztatató de nem élem bele magam...
2016. jún. 10. 09:02
10/14 A kérdező kommentje:
Bocsi telefonról írtam miközben húzták a nadrágom és taszigáltak a tévé felé...
2016. jún. 10. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!