Fogantatás után 5 nappal érezhetek bármi terhességre utaló dolgot?
Biztos vagy a fogantatás napjában?
Nekem korai tüneteim voltak a mensihez képest, de nekem korai peteérésem volt, és ezért éreztem "korábban" a tüneteket. Nálad nem lehet, hogy hamarabb fogant?
Nagyon könnyű beképzelni is a tüneteket.
Nem, nem érezhetsz tünetet, mert mint írták, még be sem ágyazódott...
A "nem érezhetsz semmit" kissé túlzás. Érezhetsz, ha ismered a tested működését.
Én pár nappal aktus után azt éreztem, hogy egész nap feszült a hasam és szurkált is. Akkor még valóban nem ágyazódhatott be, de az a petesejt csak vándorolgatott ott bent. A melleim 1 napra rá kezdtek szurkálva lüktetni és feszülni. Utána meg jöttek a tünetek "csőstől". Igaz, nekem 2 petéjű ikerterhességnek indult, lehet azért volt az intenzívebb érzés.
Az első tünet megjelenése után 10. napra volt beágyazódási pecsételésem.
A petesejt, akkor is 'vandorolgat odabent', ha nincs megtermekenyitve.
6 és 8 vagyok: én még nem. Ezek szerint a tapasztalatom már tudományosan is kimutatható és igazolva van. Bár szerintem normál paraszti logikával és némi ön- és testismerettel rendelkezőnek ez nem akkora meglepetés. Köszi!
Kérdező: végül lett baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!