Nemvárt előtt 1 nappal vagyok. Szerintetek ezek utalhatnak terhességre? (Többi lennt. )
Figyelt kérdés
Hányingerem van sokszor, szédülök, állandóan éhes vagyok és sokszor járok pisilni. Barnázás van, hangulat ingadozások.. hasam megkeményedett. Mielőtt megjön általában mindig görcsölök most meg semmi..( lekopogom) sokszor fáj a fejem és bal oldalt alul hasszurka néha.. szerintetsk van remény, hogy ez baba ? :(2014. szept. 5. 08:53
1/8 anonim válasza:
:) Van!!
Bár nekem a fele menzesz első jelei aztán meg is jön..
De nem vagyunk egyformák,simán lehetnek terhes tünetek is:)
A melled nem fáj? Nekem az volt az első terhes tünetem,hogy majd le szakad a helyéről:)
2/8 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy nekem soha nem fájtak a melleim de most se azt mondom hogy fáj .. hanem érzékenyebb a kelleténél.. keddig várok aztán tesztelek. Szorítsatok nagyon!!! Minden álmom egy baba.
2014. szept. 5. 08:59
4/8 anonim válasza:
Szorítok neked!!
De ezért bocsi: a nagy akarásoddal akár produkálhatod ezt anélkül h terhes lennél. Ha nagyon rágölcsölsz ha állandóan ez foglalkoztat.
5/8 A kérdező kommentje:
Mar pár hónapja próbálkozunk a párommal és miután utoljára megjött lemondtam a babáról úgy voltam vele jön ha akar.. nem is gondoltam rá csak most miután egyre több tünet van. Olyanok is jelentkeztek amik soha nem voltak még.
2014. szept. 5. 09:51
6/8 anonim válasza:
Na akkor lehet most akar jönni, mert már nem görcsölsz rá :DDD
Szorítok, majd írd meg mi lett!!
7/8 A kérdező kommentje:
Van egy érzésem hogy megint nincs baba.. elkezdtem görcsölni :( De remélem nem jön meg! Megírom mi lett. Remélem majd azt fogom irni hogy pozi teszt :)
2014. szept. 5. 10:36
8/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos megjött.. a hónapban sincs baba :(
2014. szept. 5. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!