Nemvárt előtt 6 nappal ezek a jelek már utalhatnak terhességre?
Figyelt kérdés
Reggeli émelygés, borzasztóan érzékeny cicik és alkalmanként éles, szúró fájdalom az alhasban. Vagy túl korai, hogy bármilyen tünetem legyen, és csak beképzelem a dolgokat?2014. jún. 27. 08:36
1/7 anonim válasza:
Beképzeled.6 nappal előtte semmi tünet nincs!
2/7 anonim válasza:
Beképzeled. 6 nappal a nemvárt előtt az még csak ~8dpo, a beágyazódás is még csak ~1 napja kezdődött (már ha az vagy). Max. a szurkálás lehet tünet, de az émelygéshez, mellfájdalomhoz még 1000%, hogy túl kevés a hcg szint.
3/7 anonim válasza:
Nagyon korai még!!Ne keress tüneteket nyugi tesztelj ha kimarad!Kívánom a legjobbakat.
4/7 anonim válasza:
Tulsagosan varod azt a babat gondolom! Sok no koveti el ezt a hibat es a sok stressz miatt nem esnekteherbe :( Legy turelmes ne gondolj mindig a tunetekre es meglatod hogy meglepetes lesz ha osszejon es nem is gondoltad volna :)
7/7 kissildiko86 válasza:
Mért írjátok ilyen biztosra h beképzeli? Egyáltalán nem biztos, hisz a beágyazósást rengeteg nő (így pl én is) megérzi. Simán lehet hogy már ma pozitív tesztet csinálsz! Nekem a menszesz várható időpontja előtt halvány pozitív tesztem volt, és éreztem a beágyazósás éjszakáján influenzaszerű tüneteket, utána pedik sokáig izomlázszerű alhasi nyomást. Mondjuk az émelygés az csak 5 hét múlva jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!