Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy közöltétek a párotokka...

Ti hogy közöltétek a párotokkal, hogy apa lesz? És a szülőkkel, hogy nagyszülők lesznek?

Figyelt kérdés
Már amikor megismertem a férjemet, elhatároztam, hogy fogom vele közölni, ha terhes leszek. Hajlamos nem észrevenni, hogy hol tilos parkolni és már begyűjtött ennek köszönhetően pár mikulás csomagot. Az egyik kis zacsit már eltettem és egy üres csekket fogok kitölteni, úgy, hogy az összeg helyére azt fogom írni, hogy "minimum 18 év", ráírom, hogy gratulálok apuka és mellé teszem a tesztet. :) Remélem sikerül kivitelezni! Viszont az édesanyámmal nem tudom hogy tudnám frappánsan közölni, de már nagyon várja az unokát, úgyhogy szeretném azt is különlegessé tenni. Még csak próbálkozunk a babával, de szívesen olvasnék különleges történeteket, hogy ki hogy közölte a nagy hírt! :)
2016. jún. 4. 17:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

A férjemnek azonnal elmondtam, nem akartam megsérteni azzal, hogy várakoztatom egy hülye meglepetés miatt, amikor ő amúgy sem nagy meglepetéses.

A szüleinkhez vettünk egy-egy kis fehér cipőt (még nem tudtuk a nemét), amit dobozba tettünk és ajándékként átadtuk. Mellette volt egyéb is (bor, olivaolaj, stb.) Nem volt nyilvánvaló mivel előtte voltunk épp nyaralni és gondolhatták, hogy onnan hoztuk a dobozban lévő ajándékot is. És nagyon nehezen bírtuk ki, de nem mondtuk el a 12. hét előtt.

2016. jún. 4. 19:22
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Én annyira elterveztem, hogy mikor, hol, hogyan fogom odaadni a férjemnek a pozitív tesztet... aztán hajnalban pozitív lett, Ő még aludt, én elmentem dolgozni, fejemben a tervvel. Aztán este eljött értem a munkahelyre, és említette, hogy vett nekem is egy doboz cigit (a baba előtt cigiztem), belőlem meg kibukott, hogy "arra már nem lesz szükség", így odalett a meglepi. De nem bánom, így is nagyon boldog volt :) Szülőknek egy nagyszülőségről szóló idézetes hűtőmágnessel tudattuk az első orvosi vizsgálat után, az 5. héten, de mi nagyon jó kapcsolatban vagyunk velük, így nem is bírtam volna a 12. hétig.

25 hkm

2016. jún. 4. 19:43
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
ne frusztráld ilyen furcsaágokkal, szimplán mondd el neki
2016. jún. 4. 21:18
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Én délután teszteltem párom még dolgozott így hát megvártam az estét és mivel jött a mikulás így kapott egy csomagot ő is benne a teszttel és egy cumival és édességgel.Most jön a kistesó. Tesztelés idejében itthon volt így hát előkerestem a kórházi ruháját ( bontatlan ) és a teszttel a kezébe nyomtam. Közöltem vele hogy jó hogy megtartota mert hamarosan szüksége lesz rá 😃 Nagy volt a boldogság
2016. jún. 4. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

férjemmel együtt csináltuk a tesztet, nem volt meglepetés vagy ilyesmi, hiszen a közös életünkről van szó.

anyuéknak és anyósoméknak is 12 hetesen mondtuk el, anyuéknak önszántunkból csak úgy elmondtuk (náluk voltunk), anyósom előtt meg lebuktunk a szurival, szóval muszáj volt elmondani.

2016. jún. 4. 22:32
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Férjem rögtön megtudta. Anyumék nem élnek. Anyóséknak egy hét múlva mondtuk el, mikor erõsödött a teszt. (külföldön éltünk, ott nincs uh a 12. hétig). Hazatelefonáltunk. Mondtam nekik, h van egy rossz hírem, nem tudunk nyáron hazamenni nyaralni, de cserébe legközelebb már 3-an megyünk haza. :D Azért, mert terveztük a hazacuccolást, csak még nem tudtuk mikor, így nem volt kérdés. Csak pénzt spórolni voltunk kint.
2016. jún. 4. 22:50
 17/19 anonim ***** válasza:
10# ertem. Rendben.
2016. jún. 6. 00:13
 18/19 anonim ***** válasza:
:)*
2016. jún. 6. 00:13
 19/19 anonim ***** válasza:
40%

En a ferjemnek azonnal mondtam, mert mar regota vartuk a pozitiv tesztet, igy keptelen lettem volna megvarni a megfelelo alkalmat a meglepetesre.

Anyukamat a 12. heti UH utan hivtam azzal, hogy "anyu, raersz marcius vegen? mit szolnal, ha szulnek akkor egy unokat neked?" Anyukam tiz perccel kesobb visszahivott, akkor kb mar tudott huppoges nelkul beszelni :-) Mindenki mas a 25. heten tudta meg termeszezesen fb-on :-D

2016. jún. 6. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!