Ti hogy közöltétek a párotokkal, hogy apa lesz? És a szülőkkel, hogy nagyszülők lesznek?
A férjemnek azonnal elmondtam, nem akartam megsérteni azzal, hogy várakoztatom egy hülye meglepetés miatt, amikor ő amúgy sem nagy meglepetéses.
A szüleinkhez vettünk egy-egy kis fehér cipőt (még nem tudtuk a nemét), amit dobozba tettünk és ajándékként átadtuk. Mellette volt egyéb is (bor, olivaolaj, stb.) Nem volt nyilvánvaló mivel előtte voltunk épp nyaralni és gondolhatták, hogy onnan hoztuk a dobozban lévő ajándékot is. És nagyon nehezen bírtuk ki, de nem mondtuk el a 12. hét előtt.
Én annyira elterveztem, hogy mikor, hol, hogyan fogom odaadni a férjemnek a pozitív tesztet... aztán hajnalban pozitív lett, Ő még aludt, én elmentem dolgozni, fejemben a tervvel. Aztán este eljött értem a munkahelyre, és említette, hogy vett nekem is egy doboz cigit (a baba előtt cigiztem), belőlem meg kibukott, hogy "arra már nem lesz szükség", így odalett a meglepi. De nem bánom, így is nagyon boldog volt :) Szülőknek egy nagyszülőségről szóló idézetes hűtőmágnessel tudattuk az első orvosi vizsgálat után, az 5. héten, de mi nagyon jó kapcsolatban vagyunk velük, így nem is bírtam volna a 12. hétig.
25 hkm
férjemmel együtt csináltuk a tesztet, nem volt meglepetés vagy ilyesmi, hiszen a közös életünkről van szó.
anyuéknak és anyósoméknak is 12 hetesen mondtuk el, anyuéknak önszántunkból csak úgy elmondtuk (náluk voltunk), anyósom előtt meg lebuktunk a szurival, szóval muszáj volt elmondani.
En a ferjemnek azonnal mondtam, mert mar regota vartuk a pozitiv tesztet, igy keptelen lettem volna megvarni a megfelelo alkalmat a meglepetesre.
Anyukamat a 12. heti UH utan hivtam azzal, hogy "anyu, raersz marcius vegen? mit szolnal, ha szulnek akkor egy unokat neked?" Anyukam tiz perccel kesobb visszahivott, akkor kb mar tudott huppoges nelkul beszelni :-) Mindenki mas a 25. heten tudta meg termeszezesen fb-on :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!