Nagyszülők mennyit segítenek a gyermekekkel kapcsolatban? Elviszik őket szünetben vagy hétvégén, hogy Ti tudjatok a párotokkal kettesben lenni?
Egyik sem segit.
3gyerekes anyuka
Minden hétvégén egyik nap napközben ott lehetnek az egyiknél. nem alhatnak ott nyári szünetben sem, nem mehetnek gyakrabban. Ők nem jönnek hozzánk és nem viszik őket sehova.
3 gyerekes anyuka
Szünetekben egy-két éjszakát alszanak ott, többnyire anyunál.
Anyósnál havonta pár órát töltenek.
Anyunál általában szombat du. vannak, akkor elmegyünk vásárolni,moziba.
3 gyerek van.
Kéthetente hétvégén ott van a kisfiam anyuméknál! Ő mindenben segít! A párom anyuja is segítene de valahogy vele csak ugy van el a fiam ha tudja a közelben vagyok!
Szóval én nem panaszkodhatok!
Nem segítenek. Anyukám már nem él. Apukám iszik elég rendesen.
Anyósék 300 km-re laknak, és 80 évesek. Így oda mi szoktunk menni ált. negyedévente.
Anyósom a férjem szemébe megmondta, hogy ő ugyan nem vigyáz a gyerekünkre, magunknak csináltuk (nem éjjelre vagy napokig akartuk nála hagyni, csak max 1-2 óra amíg elmegyünk ügyintézni).
Anyukám szívesen vigyázott rá, nagyon jól össze is szoktak, ennek köszönhetően jön a kistesó.
Azóta anyós hulla féltékeny, hogy az unoka anyumat szereti, hozzá meg nem kötődik, de magának főzte, egye meg...
anyukámnál gyakran ott alszik. 3 éves. apukámnál is szoktam hagyni. bár ott ne szokott aludni. anyóséknál ritkán alszik. valamiért nem szeret ott aludni pedig bármikor mehetne
anyukámnál szeret a legjobban lenni. meg anyukám is szereti ha ott van mivel ő egyedül lakik ( pedagógus szereti és ért is a yerekekhez. nem tömi tele csokival, angolozik vele, olvasnak. okos játékokat játszanak. tudom hogy jó helyen van) Termeszetesen anyukám jó indulatátt nem használlom ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!