Akik babát terveznek, csak akkor voltatok együtt a párotokkal sűrűbben ha peteérés volt? Vagy a környékén?
Nem, mi eleg aktivak vagyunk altalaban. Max akkor ritkulnak az egyuttletek, ha tobb a munka, valamelyikunk beteg, faradtabbak vagyunk.
Viszont az teny, hogy peteeres elott es alatt en extra kivanos vagyok, ugyhogy azon a heten meg tobbet vagyunk egyutt, ha lehetosegunk van ra.
Akkor voltam együtt a párommal, amikor vágytunk a másikra, amikor jól esett. Nem a "gyerekcsinálásra" koncentráltunk. Viszonylag hamar, jó fél év alatt össze is jött.
Én azt gondolom, hogy ez már egy rossz hozzáállás, ha eleve a szex időzítéshez van kötve, hogy na most kell együtt lennünk, vagy sűrűbben együtt legyünk. Ha a baba össze akar jönni, akkor össze fog jönni akkor is, ha egész hónapban úgy van együtt két ember, amikor jól esik, viszont előbb-utóbb az, hogy na, most kell együtt lennünk, meg most sűrűbben együtt kell lennünk, az egy idő után könnyen megölheti a vágyat és negatív irányba viheti a pár egymás közötti kapcsolatát.
:) Eldontottuk, h lehet gyerekunk, ha akar jonni, es eletunkben eloszor, 4 ev egyutteles utan, nem vedekeztunk :) - imadjuk!!!
1. honap: nem lettem terhes, peteereskor nem voltunk egyutt
2. honap: csak az ovulacio idoszakaban nem voltunk egyutt, es nem lettem terhes
3. honap: 1 hetig nem voltunk egyutt peteeres elott, es szoltam a paromnak, h 'tartalekoljon', pont a peteeres napjan es utana levo nap egyutt voltunk: terhes lettem.
Nem porogtunk ra a temara, kivancsian es nagy elvezettel vetettuk bele magunkat a dolgokba, csak a 3. alkalommal en egy picit odafigyeltem.
Sajnos 12 hetre elveteltem, de amellett, h gyaszunk, mi pozitivan is fogjuk fel, elvegre az elso alkalommal betalaltunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!