Anyukák! Akik gyermeket szerettek volna,1 héten hányszor voltatok együtt a párotokkal? Lassan 1 éve próbálkozunk de nem jön össze!
ovulációkor mindennap...ovuláción kívül egyszer sem, mert mi ilyenek vagyunk.
egyébként az az érdekes hogy a lányom pont abban a hónapban fogant, amikor egyetlen egyszer tudtunk együtt lenni...előtte 5 hónapig sikertelen bombáztuk az ovu napjait.
Palástfűteát, cickafarkfűt, evitamint abban a hónapban kezdtem mikor összejött a baba...talán ez is számít.
és még egy észrevétel: mindkét lányom reggeli együttlétből fogant. egyébként sose vagyunk reggel együtt mert este szeretünk, így pontosan emlékszem hogy azon a két alkalmon pont reggel tudtunk csak összebújni
Akkor voltunk együtt amikor szerettünk volna. Kb fél év utàn kezdtem kicsit pontosabban belőni az időpontot,hogy nagyjàból középidőben legyünk együtt.
Egy év utàn jött össze a kis pöttöm,aki mostmàr itt szuszog a kisàgyban.
Épp kivizsgàlàsra készültem,de előtte egy héttel lett pozitìv a tesztem.
Mi is akkor voltunk együtt, amikor akartunk. 2-3 napota kb.
7 hónap alatt jött össze így a baba.
Jól esett alapon voltunk együtt. Mind a három terhességem első hónapban sikerült (ebből egy vetéléssel végződött)
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!