Felek! Nem jott meg a menstruaciom, es nem vedekeztunk a baratommal, terhes lehetek?
Figyelt kérdés
21.en voltunk egyutt es ra egy hétre pecsetelo verzesem volt, aztan hetfon es kedden barnazas, szerdan mar tampont hasznaltam olyan eros volt. Csutortokon semmi, penteken viszont fehér folyas erosen. 3.an kellett volna megjonnie, de nem jott meg es nagyon felek. Tudom hogy felelotlenek voltunk, de mar megtortent, kinek mi a tapasztalata?? Lehetek terhes?2016. jún. 4. 11:09
31/36 anonim válasza:
Igen, voltam felelőtlen..viszont az én felelőtlenségem árát nem egy ártatlan magzat fizette meg...Ezért nem kell a gyerekeknek szexelni... Kérdező, és most mit vársz? Dicsérjünk meg amiért nem 13 évesen estél teherbe hanem 15? Hát azt ne várd...
33/36 anonim válasza:
Mi a helyzet kérdező? Csináltál tesztet?
34/36 A kérdező kommentje:
Csinaltam tesztet, negatív lett!😊
2016. jún. 8. 17:08
35/36 anonim válasza:
Drukkoltam neked, hogy így legyen :)
36/36 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget!:)
2016. jún. 11. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!