Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felek! Nem jott meg a menstrua...

Felek! Nem jott meg a menstruaciom, es nem vedekeztunk a baratommal, terhes lehetek?

Figyelt kérdés
21.en voltunk egyutt es ra egy hétre pecsetelo verzesem volt, aztan hetfon es kedden barnazas, szerdan mar tampont hasznaltam olyan eros volt. Csutortokon semmi, penteken viszont fehér folyas erosen. 3.an kellett volna megjonnie, de nem jott meg es nagyon felek. Tudom hogy felelotlenek voltunk, de mar megtortent, kinek mi a tapasztalata?? Lehetek terhes?
2016. jún. 4. 11:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
44%
Ne aggódj, ha terhes vagy, akkor azonnal kikaparják belőled szerencsétlen gyereket, ahogy dobog a szíve. Nyugi, a kukából nem fog tudni ártani a kényelmes kis életednek. De nem nézek ki többet belőled, aki csak kefélni tud, de azt már nem, hogy a nőgyógyász mit csinál pozitív teszt esetén.
2016. jún. 4. 16:55
 22/36 anonim ***** válasza:
54%

Hibázott a kérdező, majd ebből tanulni fog... nem csesztetni kell, hanem tanácsot adni. Tudja, hogy felelőtlen volt.

Nekem is.volt arra példa, hogy védekezés nélkül bújtam ágyba a párommal, de részemről nem lett volna baj ha baba lett volna. A kérdező nem gondolta végig, és most jött rá, hogy mekkora következménye is lehet ennek...

Kérdező, minél hamarabb tesztelj. Vegyél több tesztet is, ha csak halványan is pozitív, hívd fel a nőgyógyászt és beszélj szuleiddel és a baratoddal.

Én a helyedben még ma tesztelnek.

2016. jún. 4. 17:19
 23/36 anonim ***** válasza:
igen lehetsz.tesztelj.
2016. jún. 4. 17:39
 24/36 anonim ***** válasza:
62%
22es, csakhogy te nem egy 15 éves gyerek voltál, aki toszni tud, de gondolkodni nem...
2016. jún. 4. 17:41
 25/36 anonim válasza:
42%
Ha 15 évesen itt tart valaki az azért komoly...én ilyen idősen még max.beszélgettem a fiúkkal, meg beültünk egy sütire, moziba mentünk. De szex 15 évesen ráadásul védekezés nélkül...ha így folytatod, huszonéves korodra totál ki fogsz égni. Szégyen amit a mai ilyen idős lányok művelnek, és még ők érzik magukat menő csajnak attól, hogy éppen hogy elkezdett menstruálni/ nővé érni, máris ágyba ugrik. ( tisztelet a kivételnek) Ami a teherbeesést illeti, nagy mákod lesz, ha ezt megúszod most, de legalább utólag legyen annyi eszed, hogy kicsit érettebben gondolkodj a jövőben, a saját érdekedben. 23/L
2016. jún. 4. 20:49
 26/36 anonim ***** válasza:
36%

Elképesztő mennyi rosszindulatú nő van a világon,ez a szegeny lány kérdezett valamit,miert nem lehet csak a kérdésre válaszolni ítélkezés nélkül,vagy ha nem bírod megállni hogy lecsesszd akkor tartsd meg magadnak a véleményedet,van neki elég problémája Nélküled is,te sohasem tévedtél mikor fiatal voltál?te tokeletes vagy mi???

Vegyél tesztet minnél hamarabb!

2016. jún. 4. 22:48
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért van különbség a között,hogy 15 évesen berúgok mint az albán szamár,aztán anyám 2 hónapra szobafogságra ítél miatta meg a között,hogy felelőtlenül szexelek,és abortuszra megyek.Mert ugye itt egy baba élete a tét....feltéve ha terhes.Bár ugye van aki könnyen veszi...
2016. jún. 5. 08:49
 28/36 anonim válasza:
100%
Ha a tökéletesség ebben a kontextusban azt jelenti, hogy szexeltem-e gyerekfejjel vagy bármikor védekezés nélkül, akkor a válasz az, hogy nem, mert tisztában voltam vele, hogy nemcsak a saját bőrömet vinném ezzel a vásárra, hanem egy ártatlan piciét is, ha arról van szó. Meg persze a partnerről se felejtkezzünk el, gondolom neki se mindegy, hogy apa lesz-e vagy sem. Egyébként ha valaki fel tud olyan kérdést tenni, hogy mit tesz a nőgyógyász pozitív teszt esetén,akkor nem az az első reakciója az embernek, hogy jajj szegény lány, hanem az, hogy ha ennyire tudatlan, de már felnőtteset játszik, akkor minden tekintetben legyen felnőtt, és igen, lehet durva kissé a hangnem, de ebből talán érzékeli, hogy a szex nem játék, adott esetben egy másik élet a tétje...
2016. jún. 5. 09:03
 29/36 A kérdező kommentje:
Meg mielott barki azt gondolna, hogy 13 evesen vesztettem el es azota fuvel faval, reszegen, stb. Egyaltalan nem igy van, mert 2 honapja tortent meg eloszor, es nem azert raktam ki a kerdest, hogy mindenki csak ezt lassa ebben. Egyszer tortent igy, igen felelotlenek voltunk, pontosan tudjuk, de ez most egyaltalan nem segit
2016. jún. 5. 12:05
 30/36 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet minél hamarabb, hogy lehessen a következő lépésre gondolni.
2016. jún. 5. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!