Felek! Nem jott meg a menstruaciom, es nem vedekeztunk a baratommal, terhes lehetek?
Figyelt kérdés
21.en voltunk egyutt es ra egy hétre pecsetelo verzesem volt, aztan hetfon es kedden barnazas, szerdan mar tampont hasznaltam olyan eros volt. Csutortokon semmi, penteken viszont fehér folyas erosen. 3.an kellett volna megjonnie, de nem jott meg es nagyon felek. Tudom hogy felelotlenek voltunk, de mar megtortent, kinek mi a tapasztalata?? Lehetek terhes?2016. jún. 4. 11:09
11/36 A kérdező kommentje:
Vagy pedig ahogy irtad az idegeskedestol..korulbelul telen allt be normalisan. Volt hogy igyis kesett 1-2 napot, de kb 3 honapja ezzel nem volt baj. Mikor eloszor lefekudtunk akkoris csak 1 napot késett. Most vizsgaim voltak, lehet az idegessegtol. Tesztet veszek mindenkepp
2016. jún. 4. 11:40
12/36 anonim válasza:
Az ágyban profi vagy de egy teszthez már nincs elég eszed. Késő nem lesz max. biztosabb lesz az eredmény egyébként én sem tudom mert nem értek hozzá csak gondoltam írok véleményt. Manapság már luxus gondolkodni és ezt ezen az oldalon lehet a legjobban tapasztalni.
13/36 A kérdező kommentje:
Ez most nem igazan segit..tudom, hogy felelotlen voltam, de tesztet venni fogok.
2016. jún. 4. 11:44
14/36 anonim válasza:
Mivel nem védekeztetek, lehetsz terhes, minél előbb tesztelj.
15/36 anonim válasza:
De ha negatív, akkor is menj el nőgyógyászhoz és írass fel fogamzásgátló tablettát, hogy ezután ne kelljen minden kefélés után aggódnod!
16/36 anonim válasza:
Ilyenkor sose értem: gumira nincs pénz, de abortuszra van!?
Azt tudod, hogy ez cirka 40ezer!?
17/36 anonim válasza:
Gyereket megtartani nem lennél kész de 15 évesen védekezés nélkül toszni, na arra már igen? Elfajzott egy világ...ha terhes vagy anyádék nagyon büszkék lesznek rád.
18/36 anonim válasza:
Félreértes ne essék nem helyeslem a dolgot, de ez a szegény lány jelenleg tanácsra szorul és nem lecseszésre!!! Szerintem rosszabb esetben igencsak komoly lecke vár rá... kár bántani.
Vegyél tesztet amint tudsz és rögtön csináld meg!
19/36 anonim válasza:
Én sem várnék hétfőig a helyedben, hanem próbálnék hamarabb tesztelni.
20/36 anonim válasza:
18as, az egyetlen, aki itt bűnhődni fog, ráadásul olyanért amiről nem is tehet az a magzat, ha tényleg terhes. Bár én a szülei reakcióját is megnézném mikor közli velük. Egyébként meg, jogos a lecseszés, kérdezett volna akkor mielőtt védekezés nélkül rakja szét a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!