Most 5. re nem varom a menstruaciom. Teszteltem tegnap is es ma is de negativ lett. Erzek gorcsoket meg olyan idegbajos vagyok. Lehetek meg terhes?
Figyelt kérdés
Lehetek meg ugy terhes eddig negativak a tesztjeim?2016. jún. 2. 16:59
2/7 anonim válasza:
Szia még nem jelentkezhetnek ilyen korán tünetek ha 5.re nem várod akkor korai volt még tesztet csinálni. Várd meg míg legalább késik. Rossmanos Facelle tesztet ajánlom sokkal érzékenyebb mint az X-epil vagy a Gabriel teszt. A görcsök és az idegbaj PMS tünet is lehet ami menzesz előtt van.
3/7 anonim válasza:
Nem kell meglepődni, hogy negatív. Ha terhes vagy, akkor iszonyatosan ritka, hogy ilyen korán kimutatja a teszt.
Az, hogy egyeseknek kimutatja, az egy dolog. Valószínűleg rövidebb a ciklusuk az átlagosnál, vagy esetleg korábban volt peteérésük.
De a nagy átlagnak ilyenkor még ha terhesek is, sem mutatja ki a teszt.
Majd ha 5-én nem jön meg, akkor 6-án reggeli vizeletből csinálj tesztet!
4/7 anonim válasza:
Én is 5-re nem várom. Felesleges még tesztelni, mert csak ez lesz belőle, hogy aggódsz, pedig még korai. Ha nem jön meg, akkor vasárnap már tesztelhetsz, de valami normális teszttel (facelle, pl).
5/7 A kérdező kommentje:
Szlovakiabol vagyok..nalunk ezek a tesztek nincsenek. MAMATEST10 es RAPICLEARRAL probaltam..menstruaciom 8an jott meg 19.en es 21.en voltunk egutt...hat remelem nem jon meg..koszi az eddigieknek..picit lenyugodtam
2016. jún. 2. 19:21
7/7 anonim válasza:
Én is 5-re nem várom,szorítok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!