Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most 5. re nem varom a menstru...

Most 5. re nem varom a menstruaciom. Teszteltem tegnap is es ma is de negativ lett. Erzek gorcsoket meg olyan idegbajos vagyok. Lehetek meg terhes?

Figyelt kérdés
Lehetek meg ugy terhes eddig negativak a tesztjeim?

2016. jún. 2. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
alma
2016. jún. 2. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Szia még nem jelentkezhetnek ilyen korán tünetek ha 5.re nem várod akkor korai volt még tesztet csinálni. Várd meg míg legalább késik. Rossmanos Facelle tesztet ajánlom sokkal érzékenyebb mint az X-epil vagy a Gabriel teszt. A görcsök és az idegbaj PMS tünet is lehet ami menzesz előtt van.
2016. jún. 2. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kell meglepődni, hogy negatív. Ha terhes vagy, akkor iszonyatosan ritka, hogy ilyen korán kimutatja a teszt.

Az, hogy egyeseknek kimutatja, az egy dolog. Valószínűleg rövidebb a ciklusuk az átlagosnál, vagy esetleg korábban volt peteérésük.

De a nagy átlagnak ilyenkor még ha terhesek is, sem mutatja ki a teszt.

Majd ha 5-én nem jön meg, akkor 6-án reggeli vizeletből csinálj tesztet!

2016. jún. 2. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is 5-re nem várom. Felesleges még tesztelni, mert csak ez lesz belőle, hogy aggódsz, pedig még korai. Ha nem jön meg, akkor vasárnap már tesztelhetsz, de valami normális teszttel (facelle, pl).
2016. jún. 2. 18:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Szlovakiabol vagyok..nalunk ezek a tesztek nincsenek. MAMATEST10 es RAPICLEARRAL probaltam..menstruaciom 8an jott meg 19.en es 21.en voltunk egutt...hat remelem nem jon meg..koszi az eddigieknek..picit lenyugodtam
2016. jún. 2. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy hét múlva ráérsz tesztelni.
2016. jún. 2. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is 5-re nem várom,szorítok nektek :)
2016. jún. 3. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!