Ketsegbe vagyok esve!?
Sziasztok!
36 eves vagyok. Az elmult 3 evben tul vagyok 4 vetelesen (12., 6., 7. het), es egy tragikus kimenetelu 25 hetes szulesen.
De aztan happy end lett, mert egy eve megszuletett a kisfiam.
Veszelyeztetett terhes voltam, mert gyenge a mehszajam es mehnyakam. 17 hetesen osszevarrtak. 2 hetig egyaltalan nem kelhettem fel, agytalazott a ferem. Aztan 2 honapig csak vecere mehettem ki, es 3 naponta tusolni.
Igy vegulis 37+1 napra szuletett a babam.
A hazimunka teljesen el volt hanyagolva, hisz a ferjem dolgozott, munkaido utan pedig engem apolt, bevasarolt, mosott, ami muszaj volt, de takaritva csak elvetve. Nem erdekelt, a baba erdekeben en szigoruan fekudtem.
Es akkor a lenyeg... ha ujra teherbe esnek, akkor ujra 4 honapot fekudnom kellene. Csakhogy mar van egy kisgyerek. Segitsegem nincs, kulfoldon lakunk. Az oke, hogy kajat rendelnenk, es valaki hetente eljarna penzert takaritani, de a fiammal egesz nap foglalkozni kell.
Es kesika mensesem 6 napja. Egyebkent pontos szokott lenni 28-31 napos. Most a 35. napon vagyok.
Szerintetek mennyi az esely a teherbe esesre, ha a ciklusom elso feleben, egeszen a kiszamolt ovuig nem voltunk egyutt? Tehat csakis kesoi ovuval vagy extra ovuval lehetne. Es raadasul gumival vedekezunk! Nem bogyokkal, es nem megszakitassal.
Hetfo estig nem tudok tesztelni.
(Szivem melyen nagyon vagynek egy kistesora, de elkepzelhetetlen a kivitelezes. Nem is terveztuk.)
Ja, hogy mi a kerdes? A franc se tudja... Csak ki akartam irni magambol. Harcol a szivem es az eszem egymas ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!