Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok esetleg segíteni?...

Tudnátok esetleg segíteni? Kétségbe vagyok esve! Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok ! A lényeg, hogy február 20-án megjött a mensim két napra... majd el is múlt, nem foglalkoztam vele... de ahogy teltek a napok egyre furább lett hogy mellérzékenységem egyáltalán nem múlt el... sőt... csináltam néhány tesztet, de azok nem egyértelműek... eléggé halványak (szinte cska én látom őket,) viszont rögtön kijött mindegyik ... Na azóta már eltelt nem kevés idő... pénteken voltam dokinál.. (sztk-ban) , megvizsgált alaposan... méhem meg van nagyobbodva.. viszont terhességet nem lát méhen belül. De azért elküldött egy Béta HCG vértesztre, amit holnap reggel kell mennem megcsináltatni.

A papíromra azt írta: "Béta HCG teszt, amennyiben pozitiv, úgy kérném ultrahang vizsgálat elvégzését"

Igazából kérdésem az lenne, hogy lehetséges hogy ez terhesség , csak nem látszódik az uh-n? vagy mitől nagyobb a méhem? azt mondta nem lát szervi bajt...

Mitől lehet még nagyobb a méhem ?? Daganattól ?

Jah és hozzá teszem hogy cicm azóta is fáj... sőt szédülök is... torkomban érzem a "csomót" olyan émelygősen vagyok... szédülök.

Megörülök!

előfordulhat hogy a Vizeletemben nem választódik ki a HCG rendesen, ezért nem egyértelmű?

Mitől lehetek ennyire szarul???

Ha terhes is vagyok, akkor miért nem látszódik az Uh-on?

Bocsánat tudom nem láttok belém ... és nem is várom hogy elmondjátok mi van velem... de rendesen parázok.... hogy most mi van !

Kérlek titeket hogy csak normális válaszokat... mert nagyon magam alatt vagyok.

A terhesség tervezett lenne egyébként .

Előre köszönöm a válaszokat.

2016. márc. 7. 10:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez terhességre utal! A terhességi teszt nekem is csak 5 hetes terhesen mutatta hogy pozitív! Biztos nem termelt annyi hcg-t vagy pedig kesőbb fogant! Szurkolok neked!
2016. márc. 7. 11:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha utolsó menstruációtól számolva nézzük, hogy terhes vagy, akkor az 3 hét. Elképzelhetőnek tartom, hogy még nem látott semmit. Elméletileg 5 hetes voltam, amikor még csak petezsákot látott. De nem vagyok orvos. Nyugi.
2016. márc. 7. 11:06
 3/17 anonim ***** válasza:

Ez szerintem terhesség lesz. Nem akarlak megijeszteni, de amikor nekem voltak halvány tesztjeim, akkor csak egy kémiai terhesség volt. De kívánom hogy neked ne így legyen.

És azért nem látszódik még az UH-n mert még kicsi. Nekem a mostani babával először 5+1 hetesen látszódott valami, pedig 4 hetesen kétszer is voltam UH-n, hátha látszik már.

Nyugik, ez baba lesz szerintem :)

2016. márc. 7. 11:09
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bízom benne hogy valami ilyesmi van a dologban.de a helyzet az hogy én azt gyanítom, hogy ha terhesség is akkor is a 3 napos mensi előtt foganhatott . Tehát február 20 előtt valamikor . Ott is csak két alkalom volt, mert nagyon rossz beosztásban dolgozunk, így nincs alkalmunk annyit együtt lenni amennyit szeretnénk. eléggé idegesítő a dolog.. már mint az hogy nem látszik konkrétan semmi... , és akkor még ezek a lehelet halvány tesztek is... Ugyanakkor a cicim érzékeny már hetek óta. és akkor itt van ez az émelygős érzés ... ez az állandó érzet a torkomban, mintha az utolsó falat megakadt volna ott.
2016. márc. 7. 11:14
 5/17 A kérdező kommentje:

Fura volt a mensim is ,... megjött elsőnap pirosas híg (nem darabos) másnap szintén híg, inkább rózsaszínes, és akkor harmadnap még volt egy kis barnás valami . ennyi volt.

Görcs az volt, de nem volt nagyon erős.

na holnap kiderül... mert a vérvétel már tutit fog mondani, az biztos.

Rendes volt a dokim, mert kérdezte, hogy csináltam e tesztet , mondtam hogy igen, ... de eléggé bizonytalan az eredmény... talán szinte már inkább negatív mint pozitiv...

erre mondta , hogy jó, akkor viszont rögtön vérteszttel kezdünk, mert lehet hogy vizeletben nem úgy választódik ki.

utólag ha számolgatok akkor kb 5-6 hét között lehetek.. (mondjuk együttléttől számítva) csak hát egy kis petezsákot vagy valamit láthatna már :(

2016. márc. 7. 11:31
 6/17 anonim ***** válasza:

A torkod simán lehet szimplán attól ilyen, hogy ennyire rástresszeltél.

A hcg vérvétel eredmény majd talán megnyugtat kicsit. Kb 2-3 naponta duplázodik(ezt is szokták ellenőrizni mert segít a diagnózisban, hogy milyen gyorsan emelkedik, így az első vérvétel után pár nappal új vérvétel lehet). 2000 alatti hcg értéknél pedig természetes ha nem látszik még semmi UH-n. Itt a terhesség elején minden nap iszonyú sokat számít.

2016. márc. 7. 11:37
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen mutatott először pozitívat a tesztem. Nekem is volt mensi környékén egy napos pici vérzés, aztán elmúlt, reménykedtem, hogy terhes vagyok, így szinte minden nap teszteltem az 5. héten, de mind negatív volt, aztán a 6. héten lett nagyon halvány pozitív. Uh-n még csak petezsák látszódott, 8 hetes voltam amikor először volt szívhang. Valószínű, hogy nem középidőben foganant, mert minden uh-n kisebb volt 5-7 nappal a méretei szerint, mostanra már csak 3 nap lemaradása van. Most vagyunk 22 hetesek.
2016. márc. 7. 13:55
 8/17 A kérdező kommentje:

Hát bízom benne, hogy esetleg nálam is valami ilyesmi lehet a háttérben.... bár ha nincs is terhesség nem bánom, csak más egészségügyi baj se legyen...

és ahogy számolgatok... (mível feljebb írtam, hogy sajnos nem tudunk úgy együtt lenni ahogy szeretnénk a munkabeosztásunk miatt) kb február első hetére tehető az az alkalom amiből esetleg foganhatott , ha terhességről van szó !

Neked 22 hetes Kismami , gratulálok a babudhoz, bár már én is itt tarthatnék!

Köszönöm a válaszokat Mindenkinek ! Megy a zöldkezecske !!!!

2016. márc. 7. 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:

Aztán az eredményt ird meg. Drukkolok.

16 hetes km

2016. márc. 8. 07:31
 10/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok !

Voltam ma reggel a kórházban a vérvételen... képzeljétek , hogy az mellett, hogy a TB-m fizetve van rendesen, és beutalóval érkeztem, még így is kellett fizetnem 2000 forintot. HIHETETLEN...

Na mindegy. Elvileg már ma 1-re meg lesz az eredmény, de én csak holnap reggel tudok érte menni... :( úgyhogy még egy nap feszkóban.

Mindenképp megírom, hogy mi lett az eredmény ! Köszönöm az együttérzést, és a drukkot !:)

2016. márc. 8. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!