Tudnátok esetleg segíteni? Kétségbe vagyok esve! Többi lent!
Sziasztok ! A lényeg, hogy február 20-án megjött a mensim két napra... majd el is múlt, nem foglalkoztam vele... de ahogy teltek a napok egyre furább lett hogy mellérzékenységem egyáltalán nem múlt el... sőt... csináltam néhány tesztet, de azok nem egyértelműek... eléggé halványak (szinte cska én látom őket,) viszont rögtön kijött mindegyik ... Na azóta már eltelt nem kevés idő... pénteken voltam dokinál.. (sztk-ban) , megvizsgált alaposan... méhem meg van nagyobbodva.. viszont terhességet nem lát méhen belül. De azért elküldött egy Béta HCG vértesztre, amit holnap reggel kell mennem megcsináltatni.
A papíromra azt írta: "Béta HCG teszt, amennyiben pozitiv, úgy kérném ultrahang vizsgálat elvégzését"
Igazából kérdésem az lenne, hogy lehetséges hogy ez terhesség , csak nem látszódik az uh-n? vagy mitől nagyobb a méhem? azt mondta nem lát szervi bajt...
Mitől lehet még nagyobb a méhem ?? Daganattól ?
Jah és hozzá teszem hogy cicm azóta is fáj... sőt szédülök is... torkomban érzem a "csomót" olyan émelygősen vagyok... szédülök.
Megörülök!
előfordulhat hogy a Vizeletemben nem választódik ki a HCG rendesen, ezért nem egyértelmű?
Mitől lehetek ennyire szarul???
Ha terhes is vagyok, akkor miért nem látszódik az Uh-on?
Bocsánat tudom nem láttok belém ... és nem is várom hogy elmondjátok mi van velem... de rendesen parázok.... hogy most mi van !
Kérlek titeket hogy csak normális válaszokat... mert nagyon magam alatt vagyok.
A terhesség tervezett lenne egyébként .
Előre köszönöm a válaszokat.
Mi is ebben a korai izgulós fázisban vagyunk. Sajnos nálunk a vérvétel sem vitt sokkal előbbre, vagyis de, mert megtudtuk, hogy valami mindenképpen van. Vagy jó, vagy rossz de valami van mert a semmitől nem lesz ilyen hcg érték. Vérvételek alapján hcg szint szépen emelkedik, akár baba is lehetne de UH-n kb alig látszik valami 3mm pontocska, ami "akár még petezsák is lehet", de hogy a méhen kívüli sincs kizárva.
Úgyhogy most legalább annyira kétségbe vagyunk esve mint ti a pároddal. :(
Őszinte együttérzésem felétek. Nagyon szurkolok nektek is és magunknak is ! Akkor te elvileg már tudod hogy van HCG a véredben, csak még UH-n nem látszik, ugye jól értelmezem ?
Hát én már úgy vagyok vele, hogy hát csak ne méhenkivüli legyen ... ettől rettegek ! nagyon !
Szurkolok nektek! Majd írd meg mi lett nálatok az eredmény ! Én is fogok írni !
Köszi, neked is a legjobbakat kívánom! Igazából nálunk nem én vagyok az érintett hanem a párom de én is ugyanúgy izgulok érte. Az alacsony és lassan emelkedő hcg sok leírás szerint a méhen kívüli egyik jele, ugyanakkor páromnál szépen növekszik de a doki mégis paráztat, hogy ettől még lehet méhen kívüli is akár mert lehetnek ilyen extra esetek...
Méhen kívül nem lát semmit, méhen belül viszont van valami 3mm paca ami akár petezsák is lehet, de az meg szerinte túl kicsi a magas hcg értékhez képest.
Ez mondjuk sztk doki volt, de megyünk magánhoz is majd hátha az jobb, esetleg az uh gép jobb. Bár nem örülünk mert mindketten fizetünk TB-t. De már fogászatnál is beláttuk, hogy az állami ellátás katasztrófa. :(
Ja és igen, van hcg, nem is kevés. 1300 aztán két nappal később 2000 felett, azóta meg szerintem nyilván még több. Amikor sztk-ban először semmit sem láttak akkor 1000-1300 körül lehetett. Már akkor is a méhen kívülivel paráztatott az sztk doki pedig a neten mindenhol azt olvastam, hogy 2000-es hcg érték alatt az UH-n nem szokott még semmi sem látszódni mert annyira korai.
Amikor a 3mm-t látta akkor kb 2-4000 körül lehetett a hcg szint (szombaton mérték a 2000et és hétfőn voltunk sztk-ban)
Nyugodjatok meg, én azt gondolom, hogy nem lesz nálatok semmi gond. A HCG érték biztató, főleg az hogy növekszik az érték ! Nyugtasd a párod, ne stresszeljen ! Vannak tünetei ?
Én még ilyen szempontból az elején vagyok... Én még csak a vértesztnél tartok... erre is csak azért küldött el a doki, mert bár nem látott semmit az uh-n ... de a méhem mérete az nagyobb. Illetve mivel volt februárban valami féle mensi szerű valami, így az én esetemben másképp termelődhet a HCG... de vérből természetesen fog látszódni hogy mi van !
Amúgy meg igen, sajnos a legtöbb esetben az sztk-ban darabszámra megyünk... mint a "szalagon", maximum ha villantunk egy boritékot akkor más a szitu... vagy igen magánrendelő ami a mai világban nem kevés pénz.
Bár látod, én is ma úgy jártam, hogy fizetett TB és beutaló ellenére is elkértek 2000 ft-ot a vérvételért!
Tegnap sztk 3mm, ma magán dokinál 7,5mm. SZTK doki ránk hozta a frászt, kórházba utalást fontolgatta és nem örült a magas hcg értéknek mert akkor itt van valami.
Magán orvos szerint ez egy szokványos 4-5 hetes állapot. Persze méhen kívüli nincs még kizárva de az ilyen korai esetben senkinek sincs, szóval ha jól értem csak kötelező tájékoztatni, hogy ne gyomorrontásra gondolj ha rosszul leszel.
Elmondása szerint amit most lát abból az esetek többségében normális terhesség alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!