Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve, lehet...

Kétségbe vagyok esve, lehet baba még?

Figyelt kérdés
29 én voltam utoljára beteg. És 26an kellett volna megjonnie. Ma delbe valami rózsaszín folyás, vagy vér folyik. Közép időben voltunk együtt ,babát szeretnék.
2016. jan. 23. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk sosem értettem, hogy miért kell így pánikolni. Ha nem ebben a hónapban, akkor majd a következőben összejön. Mellesleg ha vérzel, az nem jó. De lehet csak mensi.
2016. jan. 23. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Várj, hogy is van ez?:) December 26-án kellett volna megjönnie, de lebetegedtél és emiatt nem jött meg? Ilyen hatása lehet egy influenzának, főleg ha az ember mindenféle gyógyszereket szed. Meg az is természetes lehet, hogy kimarad egy hónap a menzeszből.

Teszteltél már azóta, hogy nem jött meg a múlt hónapban?

2016. jan. 23. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a dátumokat...

Egyébként miért kell kétségbe esni? Sehol nincs arra garancia, hogy valakinek elsőre vagy akár sokadikra összejön.

2016. jan. 23. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Lefordítom a kérdést: dec. 29-én volt a utolsó menzesze, jan. 26-ra nem várja, de most vérzik kicsit. Kérdező, ez lehet menzesz, ami előbb jön vagy esetleg beagyazódási vérzés. Ha rendesen megjön, akkor nem valószínű, hogy van baba, ha nagyon gyengén vérzel, tesztelj, ha negatív, pár nap múlva tesztelj újból.
2016. jan. 23. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Az útolso jól írta Köszönöm
2016. jan. 23. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!