Ki nem várja hónap közepére?
Sziasztok!
Van már egy 15 hós fiam, most tervezünk tesót neki. Abbahagytam a szoptatást 2 hete. (6 hónapja jött meg újra a menzeszem)
Most 16.ára nem várom majd.
Tudom még messze van de úgy izgulok. Az elsőt nem terveztük csak véletlen becsúszott.
Hogy vagytok?
Nekem nagyon erős pms tüneteim vannak. Nagyon bizakodom.
Sziaszok 17-18-ára nem várom. Ma kezdett az alhasam görcsölgetni, egész nap érzem, remélem jo jel, mert ilyen hamar nem szokott ez a megjön érzésem lenni.
"V" vagyok
Sziasztok, ma is görcsöltem, és 1 kicsi vérzés is jelentkezett. Hát nem tudom h. ebből mi lesz, a cikluson pontos mindig 31-32 napra jön meg, addig még 5-6 nap hátra lenne...
"V"
Sziasztok!
Én reggel tesztelek egyet.
Nagyon szurkál a hasam és puffadok is.
Még mindig sok a folyásom.
Megírom majd az eredményt :)
sziasztok én sem birtam ki, teszteltem, mert a hőm feljebb ment 36,8-ra, de negativ lett. mondjuk lehet hamar teszteltem.
"V"
Sziasztok!
Extra extra halvány pozitiv :) reménykedek nagyon, legközelebb csütörtökön tesztelek a nemvárt napján.
jaj de jó, ugy örülök neked kérdező. gratula.
"V"
"V" nekem is ilyen volt a hőm 2 napja szerintem simán jól állsz.
Remélem látszik a képen élőben teljesen kivehető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!