Ki nem várja hónap közepére?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van már egy 15 hós fiam, most tervezünk tesót neki. Abbahagytam a szoptatást 2 hete. (6 hónapja jött meg újra a menzeszem)
Most 16.ára nem várom majd.
Tudom még messze van de úgy izgulok. Az elsőt nem terveztük csak véletlen becsúszott.
2016. jún. 3. 22:09
2/44 A kérdező kommentje:
Szia
Érzel valamit?
Szedsz folsavat?
Mikor tesztelsz először?
2016. jún. 3. 22:19
3/44 anonim válasza:
17.ére nem vârom. szóval épphogy vége a peteérésnek. sajnos nem voltunk annyiszor együtt, mint szerettük volna( van két gyerkőcünk màr)de talàn így is van esély...t
4/44 A kérdező kommentje:
Szurkolok!
Te mikor tesztelsz először?
2016. jún. 3. 22:53
5/44 anonim válasza:
Én 12-re nem várom. Úúúgy szeretnék már végre pozitívat tesztelni! 😊
Drukkolok mindenkinek!
6/44 A kérdező kommentje:
Mindenképp írjon mindenki majd érez e valamit :)
2016. jún. 4. 00:25
7/44 anonim válasza:
3-as vagyok: megpróbàlok17-éig kivárni...bàr nekem 9. dpo-n mindig mutatta màr a teszt....
8/44 Snorri válasza:
Sziasztok. Én 7-re nem várom, azért beszállhatok?
9/44 anonim válasza:
Szia
Elso vagyok
Nem szedek semmit csak c vitamin es multivitamin de az alap :) es azt olvastam h nem árt :)
5honapja próbálkozunk késes napján ha kesik tesztelek ha tesztelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!