Ki nem várja hónap közepére?
Sziasztok!
Van már egy 15 hós fiam, most tervezünk tesót neki. Abbahagytam a szoptatást 2 hete. (6 hónapja jött meg újra a menzeszem)
Most 16.ára nem várom majd.
Tudom még messze van de úgy izgulok. Az elsőt nem terveztük csak véletlen becsúszott.
Szurkolok mindenkinek :)
Mi amikor csak megkívánjuk együtt vagyunk de félek túlságosan akarom.
Snorri érzel valamit? :)
Majd írj hogyan alakul 7.én
Én mindig érzek valamit. :)) Fejfájás, hányinger, fáradtság. Szoktam is mondani, hogy vagy meg fog jönni, vagy nem fog megjönni. :) Én megpróbálom kihúzni a teszteléssel csütörtök elsőig. Nem szeretnék csalódni. :(
Mindenkinek drukkolok!
Erős krémes folyásom van.
Peteérés után 5 nappal vagyok.
Remélem jót jelent :)
Sziasztok!
Helyzet?
én is 5 nappal vagyok ovu utàn, nekem is van fehér folyás, de egyébként is szokott...mintha szurkàlna néha az alhasam....de ezt nem veszem jó jelnek, mert nekem ilyenkorindig gpnd volt a beàgyazódásnàl....amikor sikerült teherbeesnemindig az volt a gyanus, hogy túl nagy a csend....se görcs, se fàjas, túl kiegyensúlyozott vagyok
...de tényleg
Szia
Nekem nem szokott ilyen krémes lenni sajnos az előző terhességem elején erre nem figyeltem.
Még nem érzek változást magamon. Néha szúrkál a hasam csak annyi, dde az mindig szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!