SOS Ugye nem vagyok terhes, és ez negatív?
Figyelt kérdés
Három napja késik, tegnap csináltam egy digitális clearblue tesztet, ami negatívot írt ki.
Mivel ma sem érzem, hogy megjönne, vettem x-epil tesztet, ami ilyen lett, feltöltöttem a képet.
Védekeztünk, bár pharmatexxel, úgyhogy tudom ez nem 100%... :(
Ha baba, természetesen megtartanánk, bár még nem tervezzük...
Segítsetek szerintetek ez teljesen negatív, és megnyugodhatok?
2016. jún. 3. 13:55
41/55 A kérdező kommentje:
2016. jún. 4. 11:31
42/55 anonim válasza:
Szerintem ezek negativak. Nekem is volt mar 3-4 ilyen tesztem, mindig megjott utana.
43/55 A kérdező kommentje:
Köszi!
Szerintem nekem is meg fog jönni!
2016. jún. 4. 11:54
44/55 anonim válasza:
Halvany, de latszik , barmi lehet.
45/55 anonim válasza:
#21es vagyok. Ez a ma ebéd utáni tesztem....azt hiszem ez egyértelmű... :-) ez az első hónap h abbahagytam a fog.gátlót. ez nem lehet gond,ugye?
47/55 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)))
2016. jún. 4. 12:48
48/55 anonim válasza:
Gratulálok!😊Kedves kérdező ne szomorodj el amíg nem jön meg bármi lehet!az én mai tesztem pedig igen csak negatív ma reggelre :/ #29 voltam szép hétvégét!
49/55 anonim válasza:
Kérdező, ebből egyre erősebb pozitív lesz szerintem! Én legalább is így látom! Nem tudsz kazettással vagy lepisilőssel tesztelni?(az én tapasztalatom, hogy sokkal erősebben mutatják, mint ezek a mártogatós csíkok...) :)
21-es , ez már aztán egyértelmű pozitív!
50/55 anonim válasza:
Gratulálok 21es :)) elvileg úgy tudom nem okoz gondot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!