SOS Ugye nem vagyok terhes, és ez negatív?
Három napja késik, tegnap csináltam egy digitális clearblue tesztet, ami negatívot írt ki.
Mivel ma sem érzem, hogy megjönne, vettem x-epil tesztet, ami ilyen lett, feltöltöttem a képet.
Védekeztünk, bár pharmatexxel, úgyhogy tudom ez nem 100%... :(
Ha baba, természetesen megtartanánk, bár még nem tervezzük...
Segítsetek szerintetek ez teljesen negatív, és megnyugodhatok?
"Megnyugodni" akkor nyugodhatsz, ha rendesen megjön a menstruációd.
Én mintha látnék ott valamit a második csík helyén, de lehet a száradástól is.
Holnap reggel is tesztelj, ha nem jön meg addig.
Én is látom elég határozottan a második csíkot, ráadásul színesnek látom, ami nem száradási csík.
Vegyél másik típusú tesztet, hátha az jobban kimutatja, az x-epil időnként elég későn ad pozi eredményt (facelle a rossmannból?).
Nagyon sok ilyen tesztet töltenek fel az izguló kismamák, és általában ez már erősödik.
Most komoly, hogy ennyire látszik tényleg? :O
Először azt hittem csak én látom , pedig ugyebár nem akarom nagyon látni görcsösen, mivel nem tervezzük még :(
Ezt a kép amúgy rögtön készült, még nem száradt ki a teszt, megmutatom most milyen hátha ezen már nem látni, szerintem kicsit halványabb, mint rögtön :
Amikor nem voltam terhes, egyértelműen csak 1 csíkos volt az x-epil, ugyanakkor ennyi késésnél már kilométerekről látszott a második.
Mennyire állandó a ciklushosszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!