Szándékosan kihagyom az atibébit az becsapásnak minösül?
És mikor??? Azt nem mondja,arra nem kérdezel rá? És arra hogy miért akar várni,miért nem akarja most???
Ezek fontos kérdések,miért nem tetted még fel neki?
Amúgy tuti rájön ha átvágod nem fogja bevenni hogy véletlen.Szerintem..
"Gyereket akarok már, meddig várjak még? Én nem bottal akarok majd a gyerekem után futni"
Szerinted mi, akik megvártuk, hogy közös döntés legyen a gyerekvállalás, és később vállaltuk a babát, mi bottal szaladunk utána??? De komolyan! Hány bottal járkáló anyukát látsz a játszótereken?
29 évesen szültem az elsőt, 34 évesen a másodikat, és 38 évesen most vagyok állapotos a harmadikkal.
Nem érzem magam öregnek, sőt, lényegesen türelmesebb vagyok most, mint 24 évesen.
Akárhogy is érzed, éretlennek tűnsz ezzel a felfogással. Gyerekes viselkedés, hogy becsapnád a párodat, önző vagy még, sajnos.
Azért szülni, mert unalmas az életed...
Most mivel indokolja a várakozást? Kérdezted már?
Nem azért akarok gyereket, mert unalmas az életem, hanem úgy érzem minden megvan ami kell, csak a gyerek hiányzik az életemböl. Azért az nem mindegy.
Ami a férjemet illeti, az indok csak annyi,hogy ráérünk még, hova siessünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!