Szándékosan kihagyom az atibébit az becsapásnak minösül?
Amikor a férjem a vetélés utàn nem akart több gyereket el kellett fogadjam.
Suerettem így bàrmennyire is fàjt tovàbb kellett lépnem.
Volt egy gyerekünk màr és azt mondta így anyagilag is jobb s félt az újabb csalódástól nehézségektől.
Két év múlva ő mondta hogy legyen tesó.Most itt van a pocakbab s mindenki boldog
Ha szereted vártok még.Nem vagy elkésve.Tervezgess foglalkozz a lakással bízd az időre.
Ha nem szereted akkor meg ne maradj vele.
Már ne is haragudj kérdező,de pont,hogy nem felelőtlen/gyerekes a párod.
1,Ő legalább van annyira érett,hogy addig nem vállal gyereket,amíg nem biztos benne.Ez egy teljesen felelősségteljes és felnőtt hozzáállás.A tinik szoktak felelőtlenül mindenbe beleugrani.
2,Ha úgy döntene,hogy nem akar gyereket az is teljesen rendben van,mert nem attól lesz valaki felnőtt,hogy gyereket akar vállalni.
3,A te hozzáállásod viszont egy hisztis tinié,én a párod helyében tuti kidobnálak a francba,ha ilyet csinálnál én nem is értem,hogy juthatott ilyen az eszedbe.
Az ilyen nők miatt nézik le a pasik a női nemet és komolyan mondom minden feminista életérzésem ellenére igazuk is van.
Ha minden megvan hozzá, nemértem miért kell várni :(
Mi van ha 5 év múlva vagy pár év múlva történik valami és nem lehet gyerekem?
Ha mindezt neki is elpanaszoltad, és ennek ellenére nem akar (még) babát, akkor hagyd el. Lenézed a döntésképtelenségéért, helyette, a háta mögött akarsz cselekedni, de azért ő legyen a gyereked apja? Hogy lehet így együtt élni egy férfival, akit ennyire megvetsz?
Vagy ha tényleg "csak" hezitál, akkor ne sunyizz, hanem mondd a szemébe, kisszivem, mától nem szedem a tablettát. Ha megdugsz, akkor vagy te magad szíveskedsz óvszert húzni, vagy férfi módjára vállalod a következményeket, ha teherbe ejtesz. Ez karakán dolog volna. És neki is megadnád a döntési lehetőséget, hogy ha nem akar (vagy csak veled nem akar) közös gyereket, akkor pattanjon.
A "csőbe húzás" nagyon lutri, és az elvvel se bírok egyet érteni. Ja, és ha "véletlenül" teherbe esel, miután egy csomót rágtad a fülét a gyerek miatt, szerinted annyira sötét, hogy nem esik le neki, mennyire át lett verve?
Oké, de ha ő még nem akarja biztosan, akkor ez, ami a legfontosabb lenne, mégsincs meg hozzá. Miért nem vele beszéled ezt meg?
Nem arról van szó, hogy kinek van igaza, hanem hogy ennek közös döntésnek kell lennie. te ezt nem így gondolod?
Ő MIT MOND?
Persze,azt hogy most nem akarja...de mit mond még? Akar egyáltalán? Most miért nem? És ha igen mikor??? ezek fontos kérdések,de eddig nem írtál róla,csak arról,hogy te mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!