Megnéznétek a tesztem? Azonnal kijött a 2. vonal de nem tudom mennyire hihetek neki, mivel nagyon halvány.
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 16:46
21/44 A kérdező kommentje:
Hát... ugyanolyan a csík erőssége,viszont most sokat is ittam.
2016. jún. 1. 15:33
23/44 A kérdező kommentje:
2016. jún. 1. 16:43
24/44 anonim válasza:
Szerintem egy hangyanyit erosebb... Nehany nap mulva tesztelj ujra! Esetleg probald meg holnap reggeli,elsobol azt javaslom!
25/44 anonim válasza:
Nezd,megint megszerkesztettem egy kicsit...
Az 1. az elso teszted eredetije van
A 2.-on az elso teszted szerkesztett valtozata
A 3.-on pedig a mostani teszted szerkesztett valtozata...
Szoval ha a 2. Es 3. Kepet osszehasonlitod,szerintem latszik az erosodes!
26/44 A kérdező kommentje:
Mindenképp. De már az lesz az utolsó. Kezdek begolyózni a tesztektől.
2016. jún. 1. 17:06
27/44 A kérdező kommentje:
Kedves 25-ös! Nagyon aranyos vagy :)
Így átlátom én is :) nekem is erősebbnek tűnik egyébként. Akkor a reggelinek már még erősebbnek kell lennie igaz?
2016. jún. 1. 17:08
28/44 anonim válasza:
A reggeli elso amugy is erosebb mindig mint a delutani! Hat ha meg meg ittal is...
En mikor delutan teszteltem,elotte 3oraval se nem ettem,se nem ittam!
Szoval szerintem mindenkepp megerne csinalni egyet reggel a legelso pisidbol...!
Deukkolok! :)
29/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Jövök reggel az eredménnyel.
2016. jún. 1. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!