Megnéznétek a tesztem? Azonnal kijött a 2. vonal de nem tudom mennyire hihetek neki, mivel nagyon halvány.
Nem biztos, hogy ezzel segitek, de en szeretem a clearblue-t es mutatom, hogy nekem milyenek voltak.
Ez egy 10. dpo-s delutani vizeletbol: [link]
Ez utana 3 nappal, azaz 13. dpo-n keszult: [link]
Valoban terhes voltam.
Ez egy masik ciklusban keszult a nem vart mensi napjan (13. Dpo nalam): [link]
Ha kinagyitod, akkor lathato rajta egy nagyon halvany fuggoleges vonal. Hasznaltam egy masik tesztet elotte, azon is volt nagyon halvany vonal, azert teszteltem cb-vel is, mert erosebb pozit remeltem. De csak ilyen lett es ismerve a cb-t, igy sejtettem hogy ez max kemiai terhesseg volt. Igazam volt, masnapra meg is jott.
En mar negy terhessegen vagyok tul cb teszttel, az elso kettorol nincs fotom, de a nem vart mensi napjain teszteltem delutan mindketszer es eros pozitiv lett.
Biztos hogy 17. dpo? Nem lehet, hogy kesobb volt a peteeresed?
Remelem nincs igazam, de en a szemelyes tapasztalatom alapjan azt mondom, hogy mar rendesen pozitivnak kellene lennie a tesztednek, ha terhes vagy es ez valoban 17. dpo.
Nem vagyok benne teljesen biztos,hogy a 17.dpo-n vagyok viszont a másik gondolatom szerint a 10.-en.
Azon meg nemhiszem hogy így kimutatná. Passz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!