Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem? Azonnal...

Megnéznétek a tesztem? Azonnal kijött a 2. vonal de nem tudom mennyire hihetek neki, mivel nagyon halvány.

Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 16:46
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Mármint 9# a te teszted erősebb.
2016. máj. 30. 18:51
 12/44 anonim ***** válasza:
Az, hogy van rajta halvány csík, már jó jel. Csakúgy nem lesz olyan, nekem másfél év alatt egyszer sem volt halvány csíkom, csak amikor baba lett. Szóval biztató! Én drukkolok!:) Esetleg reggel egy Facelle teszttel érdemes lenne megismételni.
2016. máj. 30. 19:17
 13/44 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ezzel segitek, de en szeretem a clearblue-t es mutatom, hogy nekem milyenek voltak.

Ez egy 10. dpo-s delutani vizeletbol: [link]

Ez utana 3 nappal, azaz 13. dpo-n keszult: [link]

Valoban terhes voltam.

Ez egy masik ciklusban keszult a nem vart mensi napjan (13. Dpo nalam): [link]

Ha kinagyitod, akkor lathato rajta egy nagyon halvany fuggoleges vonal. Hasznaltam egy masik tesztet elotte, azon is volt nagyon halvany vonal, azert teszteltem cb-vel is, mert erosebb pozit remeltem. De csak ilyen lett es ismerve a cb-t, igy sejtettem hogy ez max kemiai terhesseg volt. Igazam volt, masnapra meg is jott.

En mar negy terhessegen vagyok tul cb teszttel, az elso kettorol nincs fotom, de a nem vart mensi napjain teszteltem delutan mindketszer es eros pozitiv lett.

Biztos hogy 17. dpo? Nem lehet, hogy kesobb volt a peteeresed?

Remelem nincs igazam, de en a szemelyes tapasztalatom alapjan azt mondom, hogy mar rendesen pozitivnak kellene lennie a tesztednek, ha terhes vagy es ez valoban 17. dpo.

2016. máj. 30. 20:23
 14/44 anonim ***** válasza:

Igy nez ki kicsit szerkesztve...

[link]

2016. máj. 30. 20:25
 15/44 A kérdező kommentje:

Nem vagyok benne teljesen biztos,hogy a 17.dpo-n vagyok viszont a másik gondolatom szerint a 10.-en.

Azon meg nemhiszem hogy így kimutatná. Passz :(

2016. máj. 30. 20:31
 16/44 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem nálam lasabban is termelődik a hcg mert a kisfiam időben fogant,mégis 5+2 naposan mutatta ki a teszt és az is CB volt.
2016. máj. 30. 20:34
 17/44 anonim ***** válasza:
28%
Pozitív. A 17.dpon pont jó az erőssége. Nem értem miért kell erőltetni ezt a "már erősnek kelllene lennie" dolgot.
2016. máj. 30. 20:39
 18/44 Vilcsianyuja ***** válasza:
Akkor várjuk a holnap reggeli teszt eredményét :)
2016. máj. 30. 21:23
 19/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tanacsot szeretnék kérni. Ez a halvány csikos teszt tegnapelőtt delután készült. Azóta nem teszteltem. De ma vettem 2 ugyanolyan CB-t mint tegnapelőtt. Szerintetek ha ma megcsinálom délután az egyiket,már jobban látszódna a +?
2016. jún. 1. 14:58
 20/44 Vilcsianyuja ***** válasza:
Hello! Ha az is délutáni volt, akkor persze, ma már erősödnie kellene.
2016. jún. 1. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!