Szerintetek lehet ebből baba?
Figyelt kérdés
3 napja késik a mensim, fehér folyásom van. Az orvosom csak kedden rendel.2016. máj. 27. 13:16
2/7 A kérdező kommentje:
Ma nem tudok tesztet venni, csak hétfőn!
2016. máj. 27. 13:18
3/7 anonim válasza:
Most komolyan, honnan tudjuk? De, ha 27-én nincs pénzed egy pár száz forintos tesztre, akkor inkább ne vállalj gyereket!
4/7 A kérdező kommentje:
Van pénzem a tesztre, de most nem tudok elmenni venni! Nem vagyok felelőtlen, pénz nélkül nem vállanám a babát.
2016. máj. 27. 13:26
5/7 anonim válasza:
13:24-es válaszoló te nagyon okos lehetsz :DDD azt se tudod mi az oka annak, hogy nem tud tesztet venni, de már okoskodsz :DDD
6/7 anonim válasza:
Nem okoskodtam, de elég fura, hogy nem tud tesztet venni hétfőig, még csak péntek van. Senkivel nem találkozik, sehová nem megy a kérdező, aki venne neki, vagy ahol venne. És feltesz egy ilyen bugyuta kérdést inkább.
7/7 anonim válasza:
Lehet baba is, de még meg is jöhet a mensi is, meg lehet akármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!