Kinek hogy alakul a hőgörbéje? Mikorra nem värjätok? Szerintetek ebből még lehet baba? 14 re nem värom
Szerintem még lehet
En 10 re nem várom
Egy nappal korábbra húzta be a vonalat a gép, amúgy szépen megvolt az ovulációd, aktus is volt jókor, tehát az esély megvan, a többi meg majd kiderül.
Szurkolok!
Én is ezt mondtam, bár nem láttam a tüsződet, csak a görbe mutatja. :)
Egy nappal későbbre kell tenni a függőleges vonalat.
Bár a szabályok szerint az első megemelkedett hő napján reped meg kb. de egész pontosan nem lehet a hőgörbéből ezt kideríteni, az UH pontosabb, a görbe csak azt mutatja, hogy valóban bekövetkezett az ovuláció, és hogy kb. mikor.
Mondjuk van egy kis probléma, ezt csak most vettem észre, teljesen eltérő időpontokban méred, így nem pontos egyáltalán. :(
Ha lesz "jövő hónap", akkor mindig ugyanabban az időpontban mérd!
Az első 3 ciklusnapodon is rendes vérzésed volt, csak nem jelölted a vérzés intenzitásnál?
Amúgy én is most a napokban nem várom, de az életemben most először őszintén remélem, hogy nem sikerült, mert még csak 10 napja kezdtem el szedni a folsavat. ...ráadásul az utóbbi pár napban beteg is voltam, tegnap 39°C fölötti lázam volt. No, mindegy, majd kiderül.
De mindenki másnak drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!