Ha pozitív a tesztem, akkor tuti terhes vagyok, vagy okozhatja más is?
Férjemmel pont 1 éve próbálkozunk, sikertelenül. Áprilisban elmentünk meddőségi centrumba kivizsgálásra, ahol azt mondták, hogy izulinrezisztenciám, és PCOS-em van, ezért nem lehetek terhes.
Felírtak gyógyszert az IR-re, és vitaminokat kell szednem. Azt mondták augusztusban kontroll, addigra beállít a gyógyszer és elvileg onnantól lehet babánk is.
A biztonság kedvéért az orvos azt mondta, hogy csináltassak hycosyt is, a terhesség 10. napján. Időpontért telefonáljak amint megjött.
Még ma sem jött meg, pedig a 10. nap holnap lett volna, úgyhogy gondoltam csinálok egy tesztet.
Rögtön pozitív lett, egy mp sem kellett várnom!
Ezután 1 órára csináltam egy másik típusú tesztet is, az is pozitív. Mindkettő erősen.
Ez azt jelenti, hogy örülhetünk, és terhes vagyok, vagy lehet a gyógyszer hatása amit IR-re kapok?
Orvost hívtam, és június 9-re kaptam időpontot. Borzalmas 2 hét lesz!!!
9#
Mindenki 100% ban zoldet kapott en ugy lattam..
Ugyan így vagyok. Pco+ir, már 7hetes vagyok, első gyógyszeres hónapban összejött. Igen, menj orvoshoz mielőbb, mert kellhet progeszteron pótlás (eddig mindegyik gyerelemmel kellett), mert ha alacsony, vérezgethetsz. Amennyiben nem vérzel, nem görcsöl a hasad, és egész jól tudsz pihenni napközben, ninvs fizikai megterhelés, akkor akár ki is várhatod a 2hetet, de én lehet bemennék a kórházba, hogy pcos vagyok, + a tesztem, dokim később fogad, írjanak gyógyszert a progeszteronra.
Írj majd mi újság, drukkolok! (Ja, ha el is mész orvoshoz, és még fiatal a terhesség lehet el akarnak küldeni, hogy "úgysem látni még", ne hagyd. Lehet nem látni, de valamit igen, és gyógyszert kaphatsz. Ha fontos)
Haha, igen, ciklus 10. napját akartam írni!
Voltam reggel háziorvosnál, azt mondta, hogy tuti terhesség, ciszta nem okoz 4 pozitív tesztet. Írt fel folsavat, azt mondta, hogy szedjek elevit terhesvitamint, és beszéljek a nőgyógyásszal meg az endokrinológussal arról, hogy folytathatom-e a gyógyszer szedését a terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!