Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha pozitív a tesztem, akkor...

Ha pozitív a tesztem, akkor tuti terhes vagyok, vagy okozhatja más is?

Figyelt kérdés

Férjemmel pont 1 éve próbálkozunk, sikertelenül. Áprilisban elmentünk meddőségi centrumba kivizsgálásra, ahol azt mondták, hogy izulinrezisztenciám, és PCOS-em van, ezért nem lehetek terhes.

Felírtak gyógyszert az IR-re, és vitaminokat kell szednem. Azt mondták augusztusban kontroll, addigra beállít a gyógyszer és elvileg onnantól lehet babánk is.

A biztonság kedvéért az orvos azt mondta, hogy csináltassak hycosyt is, a terhesség 10. napján. Időpontért telefonáljak amint megjött.

Még ma sem jött meg, pedig a 10. nap holnap lett volna, úgyhogy gondoltam csinálok egy tesztet.

Rögtön pozitív lett, egy mp sem kellett várnom!

Ezután 1 órára csináltam egy másik típusú tesztet is, az is pozitív. Mindkettő erősen.

Ez azt jelenti, hogy örülhetünk, és terhes vagyok, vagy lehet a gyógyszer hatása amit IR-re kapok?

Orvost hívtam, és június 9-re kaptam időpontot. Borzalmas 2 hét lesz!!!

2016. máj. 25. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

9#

Mindenki 100% ban zoldet kapott en ugy lattam..

2016. máj. 25. 17:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Az erős pozitív az terhesség, tehát örülhetsz!
2016. máj. 25. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Én ugyan így jártam. Első metforminos hónapban sikerült. Hívtam a meddőségit (kaáliba jártunk) rögtön indultunk hozzájuk hcg progeszteron vérvételre. Alacsony progeszteron szintre + vérezgetésre kaptam gyógyszert, azóta rendben vagyunk. Ne várj 2 hetet!
2016. máj. 25. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok. Pco+ir, már 7hetes vagyok, első gyógyszeres hónapban összejött. Igen, menj orvoshoz mielőbb, mert kellhet progeszteron pótlás (eddig mindegyik gyerelemmel kellett), mert ha alacsony, vérezgethetsz. Amennyiben nem vérzel, nem görcsöl a hasad, és egész jól tudsz pihenni napközben, ninvs fizikai megterhelés, akkor akár ki is várhatod a 2hetet, de én lehet bemennék a kórházba, hogy pcos vagyok, + a tesztem, dokim később fogad, írjanak gyógyszert a progeszteronra.

Írj majd mi újság, drukkolok! (Ja, ha el is mész orvoshoz, és még fiatal a terhesség lehet el akarnak küldeni, hogy "úgysem látni még", ne hagyd. Lehet nem látni, de valamit igen, és gyógyszert kaphatsz. Ha fontos)

2016. máj. 26. 07:16
 15/16 anonim ***** válasza:
A ciklus 10. napjára gondoltál, ugye? :) Hycosy-t nem csinálnak terhesség alatt :) :) :)
2016. máj. 26. 09:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Haha, igen, ciklus 10. napját akartam írni!

Voltam reggel háziorvosnál, azt mondta, hogy tuti terhesség, ciszta nem okoz 4 pozitív tesztet. Írt fel folsavat, azt mondta, hogy szedjek elevit terhesvitamint, és beszéljek a nőgyógyásszal meg az endokrinológussal arról, hogy folytathatom-e a gyógyszer szedését a terhesség alatt.

2016. máj. 26. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!