Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes lennék akkor legaláb...

Ha terhes lennék akkor legalább halvány pozitív kellet volna lennie?

Figyelt kérdés

Napok óta émelygek ma reggel már rókáztam is és most délben is mellem is feszül hőhullámok gyötörnek, hol van étvágyam hol nincs, a cigivel is úgy vagyok hogy öklendezem de nem mindig. A hőm 36.7

Mondtam a páromnak veszek tesztet mert menstruáció előtt még nem voltam így! Azt hittem tuti pozitív lesz. Meg csináltam, facelle teszt a rossmanba vettem, és negatív egy csík van rajta. Vasárnap kell meg jöjjön.

Ti mit gondoltok?

2016. ápr. 28. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem még korai volt a teszt
2016. ápr. 28. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a teszt is korai, meg ezek a tünetek is túl "koraiak". Nem mondom,hogy nem lehetséges,de általánosan ezek a tünetek kb az 5. hétben szoktak megjelenni,ha egyáltalán megjelennek. De ha vágytok egy babára,természetesen akkor drukkolok,hogy mégis csak jól érezd!
2016. ápr. 28. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen hogy szorítól. Voltam már terhes és nem az 5 héten kezdődötek a tünetek hamarább, de rég volt már 10 éves már. Én 37 éves vagyok, lehet már nem olyan jó a szervezetem????

Utána olvastam itt és sokan írják hogy menstruáció előtt már pozitív volt a teszt náluk.

Ha nekem tünet van akkor pozitív lett volna ugye?

2016. ápr. 28. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
A tesztek általában leghamarabb a mensi napján adnak megbízható választ. Olyat vegyél, amire "early" (korai) felirat van írva, az már a mensi előtt 4 nappal elvileg kimutatja. De a legbiztosabb, ha nem jön meg, és egy hét múlva tesztelsz a mensi napjától számítva.
2016. ápr. 29. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!