Ha pozitív a tesztem, akkor tuti terhes vagyok, vagy okozhatja más is?
Férjemmel pont 1 éve próbálkozunk, sikertelenül. Áprilisban elmentünk meddőségi centrumba kivizsgálásra, ahol azt mondták, hogy izulinrezisztenciám, és PCOS-em van, ezért nem lehetek terhes.
Felírtak gyógyszert az IR-re, és vitaminokat kell szednem. Azt mondták augusztusban kontroll, addigra beállít a gyógyszer és elvileg onnantól lehet babánk is.
A biztonság kedvéért az orvos azt mondta, hogy csináltassak hycosyt is, a terhesség 10. napján. Időpontért telefonáljak amint megjött.
Még ma sem jött meg, pedig a 10. nap holnap lett volna, úgyhogy gondoltam csinálok egy tesztet.
Rögtön pozitív lett, egy mp sem kellett várnom!
Ezután 1 órára csináltam egy másik típusú tesztet is, az is pozitív. Mindkettő erősen.
Ez azt jelenti, hogy örülhetünk, és terhes vagyok, vagy lehet a gyógyszer hatása amit IR-re kapok?
Orvost hívtam, és június 9-re kaptam időpontot. Borzalmas 2 hét lesz!!!
Hcg tartalmu gogyszer okozhat pozitivat,illetve daganat! (En ugy tudom)
Az elso kilove,a masodik pedig meg az elsotol is jobban...!!!
Szoval nincs mas hatra,mint elore! 😁😉
Nagyon is terhes lehetsz de en azt tanacsolom, h EGY NAPOT SE VÁRJ, hanem meg holnap orvos.
Problemas vagy es voltal, elvesziteheted, a noverem ezert veszitette el, mert egy het mulva ment csak orvoshoz , valamilyen gyogyszert kellett volna kapjon h megmradjon.
Nagyon sok jot egeszseget kivanok!:))
Most Latom azt hiszed ciszta.
Nemtudom honnan mindenkitol ez a tevhit, 3eve alig van cisztamentes hónapom..soha de soha nem volt pozi tesztem csak, amikor terhes lettem.
Háziorvoshoz le tudnék menni holnap reggel, de a nőgyógyászt 2x is hívtam, és sajnos nem tudnak korábbi időpontot adni semmiképpen sem.
u.i: Köszönöm mindenkinek a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!