Hogyan tartsam bennt a spermát hogy ne folyjon ki?
utolsó, ez komoly beszólás volt :D inkább utánaolvastál volna ;)
"Az ondó, más néven sperma a hímek nemi mirigyei által termelt kolloidális folyadék, amely hímivarsejteket (spermiumokat) tartalmaz."
Kérdező, hátrahajló méhed van? Ebben az esetben javasolt a felpolcolt láb, amúgy meg nem oszt nem szoroz, nem ezen fog múlni.
Elég frusztráló egyébként, ha ilyen IQ betyárok, akik azt sem tudják, hogyan szaporodik az emberi faj, gyerekvállalásba kezdenek, aztán az aktusra rá 2 nappal majd azt hiszik, hogy már hányingerük is van, meg fáj a a mellük...stb. Ez is hasonló szintű kérdés. Remélem, ha már ennyire szeretnél kisbabát, akkor utánaolvasol legalább minimálisan a dolgoknak...
#13 egyetertek,bar engem a hasonlo valaszomert lepontoztak!😂
Egyebkent nekem is hatrahajlo a mehem,megsem alkalmaztam soha ilyen praktikakat es a masodik babankat varjuk! Pedig meg masnap is folyni szokott belolem az anyag! Nem is ertem az ilyen kerdeseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!