Együtt voltam egy férfival! Szex közben észrevettem, hogy fehér ondó szerű váladék csöpög belőle. Nem foglalkoztam vele. Nem védekeztünk, s a spermát a hátamra kaptam. Terhes maradhattam, hogy köztes időben volt a mensesem?
Mivel az előváladék is tartalmaz spermát, és gondolom, volt aktus, max. megszakítással védekeztetek, ezért elvileg lehetsz terhes.
Nem tudom ugyan értelmezni, hogy köztes időben volt a mensesed, de mivel a ciklus bármelyik napján megrepedhet egy tüsző, kisebb-nagyobb eséllyel, ezért ez sem zárja ki a terhességet.
A válasz igen. Az esélyeid kicsik rá, ugyanakkor megvan.
Az aktustól számítva 14 napra legkorábban tesztelhetsz, de 20 napra már illik kimutatnia, ha terhes vagy.
Igazából nem értem mit értesz ez alatt: "köztes időben volt a mensesem"
Azóta volt mensesed, vagy a ciklusod közepén volt az együttlét?
Az egy-két cseppnél én a változó korra gondoltam, ezért bocsi, de anyunál pl. 39 évesen kezdődött....
Csinált tesztet, főleg ha már min. 14 nap elmúlt az együttlét óta.
Én így 38 évesen, nem tartom valószínűnek a terhességet... nekünk másfél év kellett 1 babához :(
# 3: Azért a 39 éves kori klimax igen-igen ritka. Én 41 évesen simán teherbe estem spontán.
Kérdező: az előváladékban lehet sperma, a megszakítás nem egy biztonságos módszer. Egy-két csöpp vérzés lehet beágyazódás, vagy akár kezdődő vetélés is. Én a helyedben mindenképpen csinálnék tesztet, és annak megfelelően lépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!