Hogyan tartsam bennt a spermát hogy ne folyjon ki?
Feküdj a hátadra, a feneked alá tegyél párnát, a térdedet hajlítsd be, és kulcsolt át a karoddal.
Feküdj így kb. 20-30 percig.
Gravitáció! :)
Nekünk ez vált be.
12 hetes kismama
Ami nem jut be azonnal az mar nem fog megtermékenyules hiába folytatódik fel gyertya állással stb hiába nem termékeny addigra
CSAK HA AZONNAL TOVÁBBJUT :)
Nálunk úgy történt, hogy nem akkor akartunk babát, amikor ő mégis jönni akart, hanem egyéb okok miatt fél évre rá, de már csak a megszakításossal védekeztünk. Viszont egyszerre mentünk el a férjemmel, és így egyikőnknek sem volt "energiája" megszakítani, utána kifolyt ami kifolyt, 3 hétre rá meg fura volt, hogy émelygek és a teszt pozitív lett. Azonnal örültünk, a sors fintora, hogy ami miatt fél év múlva terveztük, az még azelőtt megoldódott, hogy kiderült volna állapotos vagyok.
De a lényeg itt most az, hogy én egy percig nem tartogattam benn, szerintem az is közre játszott, hogy egyszerre mentünk el, és "tárt karokkal vártam". Ha jönni akar, nehéz megállítani. :)
Bocsi az őszinte, nyílt válaszért. :)
Ha ilyen praktikán múlna, akkor az egyik kedves ismerősöm nem b***na el fél órát minden aktus után gyertyaállással már 2 éve....
Én mindig egyből pisilek aktus után, mégis sikerült a baba, nem ezen múlik.
"a spermától nem leszel terhes, az nyugodtan kifolyhat. az csak vivőanyag. spermiumnak kell feljutnia,"
A sperma a spermium többesszáma latinul... Te az ondóra gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!