Én is 16-án teszteltem pozitívat, de még nem voltam dokinál. Majd 8. hét körül tervezek menni. Fél éve próbálkozunk, úgyhogy nem szeretném elkiabálni (kopkop).
Fura, de 3 napja mindig azt álmodom, hogy kislányunk lesz :) remélem összejön, mert mindketten azt szeretnénk elsőre!
Erősen érzem a szagokat, émelygek tőlük, és néha szurkál enyhén a hasam.
Boldog babavárást mindenkinek!
2016. máj. 20. 17:09
22/25 anonim válasza:
En vagyok aki szintem 16-an tesztelt. Erdekes, en aznap csak azert teszteltem mert nagyon intenziv almom volt, amiben 3x is pozitivat teszteltem es valahogy olyan valosagos volt az egesz es olyan frcsa erzessel toltott el, hogy felkeltem es gyorsan csinaltam egy tesztet ami nagy meglepetesre pozitiv lett. Nekunk mar a 8. honap volt, nem gondoltam hogy epp most sikerul raadasul meg ket nap volt a nem vartig.
Gorcsol a hasam, meg duzzadtak a melleim, de mas tunetem nincs. Gratulalok mindenkinek!
2016. máj. 20. 17:43
23/25 anonim válasza:
Sziasztok! 18-án teszteltem pozitívat. Orvoshoz csak a 9-10 hét körül akartam menni de volt eg kis baktérium a szervezetben terhesség előtt így inkább megnézetem magam. Szeretném akkor látni először mikor van már szívhangja. Az első babámmal nem idegeskedtem semmit, nem is gondoltam semmi komplikációra vagy ilyesmi. Erre most.... De nagyon sokat vártunk a tesóra.
2016. máj. 20. 22:09
24/25 anonim válasza:
A masik 16-an tesztelos vagyok :) en is hasonloan megereztem, mint te! Koran reggel kipattant a szemem es egybol rohantam ki tesztelni, biztos voltam benne hogy pozi lesz. Olyan volt mintha meg mindig almodnek :D de lefotoztam, ugyhogy valosag volt :))))
2016. máj. 21. 07:58
25/25 anonim válasza:
Sziasztok! Én május elején teszteltem +-at. Csináltam egy face csoportot, januári babáknak, várok szeretettel mindenkit. Jobban lehet beszélgetnk, ismerkedni, együtt csinálni a tergrsséget. A csoport titkos, senki nem látja, rá sem kereshet. Aki jönne, írjon privátot itt, és felveszem. :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!