Ciklus 26. napján 10-es érzékenységű teszttel lehetséges-e halovány pozitívat tesztelni?
Sziasztok!
A következőben szeretném tapasztaltabbak segítségét kérni. A ciklusom 26.napján tartok. Clostilbegyt segítségével sikerült kb.30 naposra beállítani a korábban rendszertelen ciklusomat.
Ma reggel barnás váladékozás is kezdődött,de nem görcsöl a hasam,menstruáció még sehol.
Ma 10-es érzékenységű teszttel teszteltem,és nem a megadott leolvasási időn belül,de megjelent rajta egy második csík is. Nagyon szeretnék már babát,ezért lehet hogy csak beképzelem és szellemcsíkkal van dolgom.
Ti mit gondoltok?
huh. idáig azt hittem képes vagyok nagy bizonyossággal megállapítani, hogy látok e valamit a teszten vagy sem...
most elbizonytalanodtam :O
lehet már az én szemem is káprázik... de nekem úgy tűnik van ott másik csík...esetleg nem piros :O
ha 2 nap múlva megismételnéd, szerintem többet mutatna... nekem is barnázással kezdődött....
Itt egy másik. Kezdek megijedni,mert lehet,hogy feleslegesen tettem fel a kérdést,mivel fájogat a hasam. Volt valaki így közületek?
Nincs két egyforma helyzet...nem akarlak elkeseríteni....szóval kétesélyes. De nekem görcsölt is a hasam míg barnáztam a mensi helyett....
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!