Milyen érzés pozitívat tesztelni?
Úgy èrzem sose fogom megtapasztalni. A negatívat annál inkább. Úgy szeretnénk babát.
Több mint 2,5 éve. Annyiszor csalódtam. Sokszor volt, hogy biztosra vettem na most sikerült!! És nem :( elképzeltem milyenérzés lehet meglátni a pozitívat. Sejtelmem sincs, és attól félek nem is lesz :(
Az első pozitív tesztemnél iszonyú boldog voltam, egészséges kislány lett belőle.
A következő öt pozi tesztemből korai vetélés lett kb 5-6 hetesen.
Idén januárban ismét pozitívat teszteltem (reményeim szerint utoljára), csak az aggódás és a kudarctól való félelem volt bennem, amíg nem láttam zakatolni a kicsi szívét.
Nekem mindig rögtön összejöttek a terhességek, de az előzményeket tekintve, azt gondolom érthető a kezdeti kétségbeesésem.
14 hetes kismama, aki immár nyugodt :)
Nagyon jó érzés, egyben felfoghatatlan is.
Aviva tornát, csakádállítást próbáltad?
6 hetes kusfiú anyukája
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Kedves 3.nagyon gratulálok Neked!!
Nem próbáltam,;ez valami torna? Hohy hat a megtermékenyítésre?
Nem akarom feladni, ezért is irtam ide, hàtha veszek egy kis energiát. Fiatal vagyok (31) így nem akarom elkönyvelni magamba hogy nekem soha nem fog eljönni a csoda. Bízom,reménykedek. De minden hónap eddig kudarc.
Ebben a hónapban úgy voltunk nem is gondolunk rá, ment is. Eddig. 12 nap múlva lesz csak a nemvárt, és rámtört az érzés, hogy mostse sikerült. :(
Köszönöm a drukkot. REMÉNYKEDEK
Szia! En most teszteltem nemrég. Iszonyat Megijedtem m vártam azert is csináltam a tesztet, de mikor két csik jelent meg... Haaaat. Levert a viz, remegtem és nem tudtam eldönteni hogy sírjak vagy nevessek :)Azóta csak aggódok minden kis hülyeségen:)
Amugy 2 év rengeteg... Dokihoz kene menni m ha gond van nálatok a gyógyulás is idő. Vagy kivizsgálás megvolt h miert nem jön?
Az összes pozi teszt sírással végződött az örömtől persze 😊 remegett a kezem nagyon közben...
Az elsőnél kémia lett, a 2. is, így a 3.nál nagyon kellett dolgoznom rajta, hogy minden rendben van es nyugi...
Az a 2,5ev nagyon sok!! Orvoshoz fordultatok? Mert ha gond van akár évekbe telhet mire sikerül! Most fiatal vagy, de rettenes hosszú várólisták vannak.
Párommal minden rendben!
Én túl vagyok 5 closti kúrán. Megvolt a tüszőrepesztő szuri is.
1 iszemináció! Elméleileg nagy baj nincs, de mégsem jön!
8 hónapja nem járok semmilyen kezelésre, és nem szedek clostit se, mert elvékonyította a méhnyálkahártyám!
Most (3 hónapja) abból gyógyulgatok, kaptam gyógyszert rá!
Ha ebbe a hónapban sem sikerül (mert vizygálat alapján most minden rendben) akkor nem tudom mit teszek! Lehet feladom egy időre teljesen!
Párom kitart mellettem, és sokat segít, mégis félek, hogy elhagy ezmiatt :( Nagyon vágyik már a babára! El van keseredve tudom, csak nekem megpróbálja nem mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!