Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen érzés pozitívat tesztelni?

Milyen érzés pozitívat tesztelni?

Figyelt kérdés

Úgy èrzem sose fogom megtapasztalni. A negatívat annál inkább. Úgy szeretnénk babát.

Több mint 2,5 éve. Annyiszor csalódtam. Sokszor volt, hogy biztosra vettem na most sikerült!! És nem :( elképzeltem milyenérzés lehet meglátni a pozitívat. Sejtelmem sincs, és attól félek nem is lesz :(

2016. ápr. 7. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha tervezett akkor jó érzés, ha becsúszott akkor általában nem.
2016. ápr. 7. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Sokkoló még ha tervezett a baba akkor is, de hihetetlen jó érzés. Remélem kedves kérdező hamarosan átélheted, én nagyon szurkolok neked. Soha ne addd fel.
2016. ápr. 7. 21:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első pozitív tesztemnél iszonyú boldog voltam, egészséges kislány lett belőle.

A következő öt pozi tesztemből korai vetélés lett kb 5-6 hetesen.

Idén januárban ismét pozitívat teszteltem (reményeim szerint utoljára), csak az aggódás és a kudarctól való félelem volt bennem, amíg nem láttam zakatolni a kicsi szívét.

Nekem mindig rögtön összejöttek a terhességek, de az előzményeket tekintve, azt gondolom érthető a kezdeti kétségbeesésem.

14 hetes kismama, aki immár nyugodt :)

2016. ápr. 7. 21:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Nagyon jó érzés, egyben felfoghatatlan is.

Aviva tornát, csakádállítást próbáltad?

6 hetes kusfiú anyukája

2016. ápr. 8. 04:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Kedves 3.nagyon gratulálok Neked!!

Nem próbáltam,;ez valami torna? Hohy hat a megtermékenyítésre?

Nem akarom feladni, ezért is irtam ide, hàtha veszek egy kis energiát. Fiatal vagyok (31) így nem akarom elkönyvelni magamba hogy nekem soha nem fog eljönni a csoda. Bízom,reménykedek. De minden hónap eddig kudarc.

Ebben a hónapban úgy voltunk nem is gondolunk rá, ment is. Eddig. 12 nap múlva lesz csak a nemvárt, és rámtört az érzés, hogy mostse sikerült. :(

Köszönöm a drukkot. REMÉNYKEDEK

2016. ápr. 8. 05:14
 6/13 A kérdező kommentje:
A 6 hetes kisfiúhoz is szívből gratulálok!!
2016. ápr. 8. 05:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia! En most teszteltem nemrég. Iszonyat Megijedtem m vártam azert is csináltam a tesztet, de mikor két csik jelent meg... Haaaat. Levert a viz, remegtem és nem tudtam eldönteni hogy sírjak vagy nevessek :)Azóta csak aggódok minden kis hülyeségen:)

Amugy 2 év rengeteg... Dokihoz kene menni m ha gond van nálatok a gyógyulás is idő. Vagy kivizsgálás megvolt h miert nem jön?

2016. ápr. 8. 06:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Az összes pozi teszt sírással végződött az örömtől persze 😊 remegett a kezem nagyon közben...

Az elsőnél kémia lett, a 2. is, így a 3.nál nagyon kellett dolgoznom rajta, hogy minden rendben van es nyugi...

Az a 2,5ev nagyon sok!! Orvoshoz fordultatok? Mert ha gond van akár évekbe telhet mire sikerül! Most fiatal vagy, de rettenes hosszú várólisták vannak.

2016. ápr. 8. 06:58
 9/13 A kérdező kommentje:

Párommal minden rendben!

Én túl vagyok 5 closti kúrán. Megvolt a tüszőrepesztő szuri is.

1 iszemináció! Elméleileg nagy baj nincs, de mégsem jön!

8 hónapja nem járok semmilyen kezelésre, és nem szedek clostit se, mert elvékonyította a méhnyálkahártyám!

Most (3 hónapja) abból gyógyulgatok, kaptam gyógyszert rá!

Ha ebbe a hónapban sem sikerül (mert vizygálat alapján most minden rendben) akkor nem tudom mit teszek! Lehet feladom egy időre teljesen!

Párom kitart mellettem, és sokat segít, mégis félek, hogy elhagy ezmiatt :( Nagyon vágyik már a babára! El van keseredve tudom, csak nekem megpróbálja nem mutatni.

2016. ápr. 8. 07:04
 10/13 anonim ***** válasza:
E vitamint nem szedsz esetleg? Az sokat segíthet az elvékonyodott méhnyálkahártyán! Én is Clostiztam és nálam is gond volt ez. Már az első hónapban sokat segített az E vitamin és azonnal terhes lettem 2 év után.
2016. ápr. 8. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!