Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen érzés volt pozitívat...

Milyen érzés volt pozitívat tesztelni?

Figyelt kérdés

Mik voltak az első gondolataitok? Rögtön megmutattátok a Párotoknak? Mit csináltatok? Szülőknek telefonáltatok? Mit csináltatok rögtön utána?

Sok - sok boldog történetet várok!

Köszike előre is!

2012. nov. 29. 19:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jaj, ez engem is érdekel! :)
2012. nov. 29. 20:01
 2/15 anonim ***** válasza:

Milliószor elképzeltem, hogy majd biztos örömmámorban úszva könnyekben török ki, ehelyett mikor végre 2 csíkot láttam, fura módon csak nyugtáztam, hogy "aha, na ez most pozitív".

Aztán mikor rá 10 percre a férjem utánam jött a konyhába, én még mindig csak ültem magam elé meredve, aztán elkezdtem sírni, hogy mit szórakozik velem a teszt, miért pozitív, mikor ennek negatívnak kell lennie, hiszen eddig mindig az volt hónapokig.

Lehet, hogy sokkot kaptam :))

Anyának nem mondtuk el, csak 2 héttel később mikor már voltam orvosnál.

2012. nov. 29. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:

Annyiban voltam szerencsés,hogy sokat nem tudtam agyalni előtte,hogy milyen lesz, mert elsőre sikerült.

Igen ám, csak hogy türelmetlen természet lévén, már kb. 6 nappal előtt csináltam meg. Ránéztem, negatív még 10 perc után is, otthagytam. Este hazaértünk és elmentem pisilni. Ott volt a reggel otthagyott teszt. Egy halvány második csíkkal. Üvöltöttem a férjemnek,hogy jöjjön. Szegény, nem tudta mi lelt a wc-n. Kérdeztem,hogy látja. Mondta,hogy látja, csak nem tudja mit jelent!:) Na mondtam, azt én sem,mert,hogy időn túl jött ki. Reggel csináltam egy másikat, ami kazettás volt, az nega lett. De a férjem szétszedte és azon is lehetett látni valami halványan. Nem éltem magam bele túlságosan, elmentem dolgozni, közben bejött a barátnőm, akinek akkor érkeztek meg az ovutesztjei, amit rendelt. Mondta,hogy poénból lőjjek már el egyet. Full pozi lett. Elszaladt terhestesztért, amin immáron időn belül ott virított a második csík. Felhívtam a férjem és mondtam,hogy két csík. Szegény megint megkérdezte,hogy a két csík az AZT jelenti. Mondtam,hogy igen. Hatalmas ordítás tőle, a kollégák a háttérben tapsviharban!:)

Immáron egy éves a két csíkunk!

2012. nov. 29. 20:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szuletesnapomat elfelejtette parom, igy haragban voltunk par napig. Pár nap mulva megszuletett baratnom babaja. Meglatogattam, es valami fantasztikus erzes volt latni es megfogni egy ujszulott babat. Elontottek az erzesek, es estere megbocsatottam paromnak:D Aztan egymas mellett fekudtunk az agyon, es kerdezte: Es ha most osszejott?

Hat akkor lesz egy babánk-mondtam en, s valahol ereztem, hogy ott van. Utana se tudtunk egyutt lenni, mert folyton valami kozbejott. Nem is jott meg. A telapo hozta a pozitiv tesztet:D Este odakeszitettem az agyam melle a tesztet, hogy reggel megcsinalom. Reggel 6-kor kipattantam az egybol es rohantam a furdobe:D Letettem a tesztet a kad szelere, legugoltam melle es vartam....nem sokaig:D Hihetetlen erzes volt, el se hittem, ujra es ujra raneztem, majd bementem a szobaba es elmondtam paromnak, aki felalomba fel se fogta. O csak akkor hitte el, mikor latta a kepernyon az ultrahangon. Telivigyorral jottunk ki mind a ketten.:D Istenem, de csodalatos volt:D

Ha mákom van, iden is hoz nekem egy pozitivat a mikulas:D

2012. nov. 29. 20:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Ja igen lehagytam, mi karacsonykor mondtuk el, anyosnak irtam koszono levelet, megkoszonve, amit ertem tett. Azt mondta, o ennel szebbet nem is kaphatott karacsonyra. Mire en azt mondtam a parom mellett allva: Tevedsz...es o egybol tudta:D Senki masnak nem esett le, csak neki, a tobbiek csak neztek, mikor kerdezgette anyos, hogy jon az unoka..nekik kabe 5 perc kellett:D
2012. nov. 29. 20:16
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy elmeséltétek Csajok!

Mikorra nem várod? Mikorra hozza majd a pozitív tesztet a mikulás? Úgy értem, hogy mikor tesztelsz majd?

2012. nov. 29. 20:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam mit érezzek, még nem kezdtünk el "próbálkozni", mert egy-két hónappal később akartunk, de (lévén friss házasok) néhány alkalmat azért engedtünk magunknak védekezés nélkül. :)

Aztán amikor épp vártam, hogy megjöjjön (görcsöltem, mint rendesen) hirtelen beugrott, hogy ennyit nem szokott késni, és azonnal biztos voltam benne, hogy babát várok.

Rettenetesen fura érzés volt. Mármint egyrészt biztos voltam benne 100%-ig, másrészt meg lehetetlennek tartottam... rohantam tesztért, azonnal megcsináltam, ott volt a két csík, aztán ültem a wc-n, bámultam magam elé és nem értettem mi történik velem. :)...

Így ültem egy pár percig, amíg meg nem szólalt a telefonom, párom hogy menjek le, autóban vár, menni kéne boltba.

Nagy nehezen összeszedtem magam és gyorsan próbáltam kitalálni, hogy jelentsem be.

Aztán megkérdezte párom hogy vagyok én meg szó nélkül elkezdtem zokogni, szegény azt hitte valami hatalmas baj van.

Aztán valahogy nehezen kinyögtem, hogy "Jól... mind a ketten"... :)

2012. nov. 29. 20:27
 8/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Mit szólt a Párod? Ez nagyon érdekelne. Mind a ketten. Ez nagyon tetszik. Meséld el kérlek a végét is.

2012. nov. 29. 20:33
 9/15 anonim ***** válasza:

Pont abban a hónapban nem gondoltam, hogy sikerült a baba csak olyan furcsán éreztem magam.Sokat jártam pisilni meg feszültek nagyon a melleim és rengetegszer megszédültem.Még 4 nap lett volna a nemvártig de mondtam a páromnak, hogy menjünk tesztet venni és aznap délután megcsináltam.negatívra számítottam aztán ahogy kúszott fel a csíkocskán a nedvesség előbb kijött a második csík mint az első.Csak álltam és bámultam a tesztet közbe remegett a kezem.Majdhogynem elsírtam magam.A párom mikor meglátta megnézte a kezembe a tesztet és fülig ért a szája, nem tudta leplezni az örömét:)

Tina

2012. nov. 29. 20:33
 10/15 anonim ***** válasza:

esküvőnkkor menstruáltam, rögtön utána elmentem egy nőgyógyászati kivizsgálásra, doki biztatott h szép nagy tüszőket lát, viszont amint elhagytuk a gumit, rögtön összeszedtem vmi gombás fertőzést, utoljára peteérés előtt kb 3 nappal voltunk együtt, de már összeszorított fogakkal. Biztos voltam benne h most nem jött össze emiatt és amikor nem jött meg és teszteltem, akkor bizony le kellett ülnöm a kád szélére, úgy fejbe kólintott a dolog, hogy mégis. Azt hittem majd ugrálok, de olyan gondolatok kavarogtak bennem hogy jól meggondoltuk mi ezt? nem korai? Nem kellett volna még kicsit kettesben lenni? Aztán szépen helyrerázódtak a dolgok:-)

Második babánál már rögtön peteérés környéke után volt valami furcsa megérzésem, mintha zajlanának bent a kis folyamatok, 2 hétig olyan titkos ujjongásom volt h én már tudom és majd a teszt is megmutatja, menzesz napján teszteltem, negatívat, de akkor is motoszkált h csak még alacsony a hcg szint biztos azért. Mindenki más hülyének nézett volna, de valahogy tudtam. Aztán 5 nappal később adtam még egy esélyt a dolognak és pozitív lett. Kihívtam a férjemet is h nézze meg, de már a mosolyból tudta az egészet:-) ez a második szebb élmény nekem, jobban szeretem a járt utat, itt már tudtam h mire figyeljek a testemmel kapcsolatban és hogy mivel jár hogy újabb babánk lesz:-) nagyszülőknek küldtünk egy mmst a tesztről, hogy második unokátok első fotója, nem bírtam volna várni valami szép alkalmat vagy kitalálni valami frappáns meglepetést, annyira meg szerettem volna osztani, főleg az én szüleimmel.

2012. nov. 29. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!