Nekem még soha nem sikerült :( Nagyon régóta várom már.
2010. márc. 8. 18:39
1/7 anonim válasza:
Bár mi készültünk a babára-és elsőre sikerült :) mégis amikor a wc-n néztem a tesztet hát..vegyes érzelmek töltöttek el.Sírtam és közben nevettem.Nagyon nagyon boldog voltam,mégis jött a felelősség érzése ami miatt picit megijedtem.Miután Apának elmondtam,már együtt sírtunk a boldogságól :)) ..aztán együtt sírtunk amikor megszületett a kis Töki.
2010. márc. 8. 18:50
2/7 A kérdező kommentje:
De jó Nektek :))
2010. márc. 8. 19:00
3/7 anonim válasza:
Hihetetlen jó volt, szinte ugyanaz volt mint az első válaszolónak. Egyszer próbálkoztunk,de egyáltalán nem gondoltam hogy terhes vagyok. Aznap vettem egy tesztet, mikor meg kellett volna jönnie. Hazamentem munkából,egyedül voltam otthon. Én is a wc-csináltam meg és mikor rápillantottam, majdnem kiakadt a 2 csík:)Azt hittem leesek a budiról!Elkezdtem sírni, el sem hittem. Anyut hívtam először, a férjemet megvártam személyesen.
2010. márc. 8. 19:18
4/7 anonim válasza:
Már több hónapja vártuk, hogy poz. legyen, de mindig csak 1 csík volt. Aztán mikor 2-3 napot késett, hajnali 6 körül megcsináltam a tesztet:alig hittem a szememnek!Halványan, de ott volt!Apa már izgatottan várt a szobában az ágy szélén ülve.Együtt sírtunk és csak néztük a 2 csíkot.Azonnal hívtuk az anyukákat!
2010. márc. 8. 21:47
5/7 anonim válasza:
mi egyszer teszteltünk és bejött....mivel eléggé világos volt a második csík, kicsit tanakodtunk és nem nagyon hittük el...aztán mikor 3 nap múlva is ugyanolyan halvány lett a csík, már megnyugodtam...én éreztem, majd a fogantatástól hogy baba van, mert iszonyatosan égett esténként a gyomrom. aztán nem jöttek a menszi jelek, de a férjem nem engedte hogy idő előtt teszteljek, féltett a csalódástól....nos azért furi érzés volt, néztünk kérdőn egymásra ahogy az első is írta. feltólult minden, az öröm, az aggodalom.
12 heteske
sok sikert
2010. márc. 9. 08:29
6/7 anonim válasza:
Mi 4 évet vártunk rá,gondolhatod hány negativ tesztem volt :-( Aztán amikor végre nekem is két csik jelent meg rajta rosszul lettem a boldogságtól. A földre rogyva kiabáltam ,hogy uristen végre terhes vagyok uristen el sem hiszem. Velem együtt sirt a férjem ,édesanyám és a növérem is.
Sok sikert és kitartást. Nem feladni!!!
2010. márc. 9. 12:12
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! 2 éve próbálkozunk már, eddig semmi problémát nem találtak nálunk. E-vitamint szedünk mindketten már második hónapja, plusz én hozzá még folsavat, hátha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!