Milyen érzés volt pozitívat tesztelni?
Mik voltak az első gondolataitok? Rögtön megmutattátok a Párotoknak? Mit csináltatok? Szülőknek telefonáltatok? Mit csináltatok rögtön utána?
Sok - sok boldog történetet várok!
Köszike előre is!
7-es vagyok.
Miután sikerült kinyögnöm, hogy ketten vagyunk és páromnak is sikerült értelmeznie a mondatot, neki is könnybe lábadt a szeme (persze egy férfi nem sír! :D).
Aztán elkezdett kérdezgetni, hogy "Komolyan? Tényleg? és ez biztos? elmondhatom a szüleimnek??" :D:D:D
Rajta egyértelműen jobban látszódott, hogy boldog, én inkább sokkos állapotban voltam. :)
Aztán persze bevásároltunk - hisz mégiscsak azért indultunk :) - de végig látszott, hogy nagyon nem ott jár lélekben, szerintem gőze se volt mit pakol be a kosárba. :)
Épp a párom 30. szülinapját szerveztem.Egész héten. Sokat stresszeltem,hogy minden úgy sikerüljön ahogy terveztem.
Azon a héten kellett volna megjönnie,de nem jött meg. Már 1 hete késett,de betudtam a sok izgulásnak a buli miatt.
Aztán a buli estéjén éreztem magam először rosszul. Szédültem és hányingerem is volt.Kimentem a levegőre.
Jött a párom hogy jól vagyok e,mondom persze csak szédelgek,de azt hittem azért mert pont meg fog jönni.
Nem is gondoltam hogy babát várok.
Na de másnap,a párom dolgozott,én meg elmentem a DM-be és vettem egy tesztet.Hazajöttem,és teljesen nyugodtan megcsináltam.Rosszul lettem mikor nagyon erős pozitívat mutatott.Sírni kezdtem...azonnal kocsiba ültem és bementem a párom munkahelyére.Vittem a tesztet is.
És egyszerűen csak a kezébe adtam. :D
Hát volt meglepetés,de örült neki. 2 nap mulva mentünk UH-ra és már 5+3 hetes babás voltam.
Azóta várjuk a kislányunkat nagyon nagyon boldogan. :)
33+4 hkm
Hihetetlen, és egyben izgalmas is!
A tesztet egyedül csináltam, de rögtön utána szóltam neki, és először volt egy kis döbbenet mindekettőnkben, de aztán miután magunkhoz tértünk vigyorogtunk folyamatosan!2nap múlva nyaralni utaztunk a tengerhez, de már csak ez járt a fejemben.
Senkinek sem mondtuk (nyílván az orvosomon kívűl), a szülőkkel jóval később a 14hét körül közöltük, amikor már biztossá vált!
Sokáig vártunk rá (több mint 2évet), és segítséggel sikerült, pedig semmi bajunk nem volt!
Most boldogok vagyunk, és nagyon várjuk!
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!