Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen érzés volt pozitívat...

Milyen érzés volt pozitívat tesztelni?

Figyelt kérdés

Mik voltak az első gondolataitok? Rögtön megmutattátok a Párotoknak? Mit csináltatok? Szülőknek telefonáltatok? Mit csináltatok rögtön utána?

Sok - sok boldog történetet várok!

Köszike előre is!

2012. nov. 29. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Miután sikerült kinyögnöm, hogy ketten vagyunk és páromnak is sikerült értelmeznie a mondatot, neki is könnybe lábadt a szeme (persze egy férfi nem sír! :D).

Aztán elkezdett kérdezgetni, hogy "Komolyan? Tényleg? és ez biztos? elmondhatom a szüleimnek??" :D:D:D

Rajta egyértelműen jobban látszódott, hogy boldog, én inkább sokkos állapotban voltam. :)

Aztán persze bevásároltunk - hisz mégiscsak azért indultunk :) - de végig látszott, hogy nagyon nem ott jár lélekben, szerintem gőze se volt mit pakol be a kosárba. :)

2012. nov. 29. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Épp a párom 30. szülinapját szerveztem.Egész héten. Sokat stresszeltem,hogy minden úgy sikerüljön ahogy terveztem.

Azon a héten kellett volna megjönnie,de nem jött meg. Már 1 hete késett,de betudtam a sok izgulásnak a buli miatt.

Aztán a buli estéjén éreztem magam először rosszul. Szédültem és hányingerem is volt.Kimentem a levegőre.

Jött a párom hogy jól vagyok e,mondom persze csak szédelgek,de azt hittem azért mert pont meg fog jönni.

Nem is gondoltam hogy babát várok.

Na de másnap,a párom dolgozott,én meg elmentem a DM-be és vettem egy tesztet.Hazajöttem,és teljesen nyugodtan megcsináltam.Rosszul lettem mikor nagyon erős pozitívat mutatott.Sírni kezdtem...azonnal kocsiba ültem és bementem a párom munkahelyére.Vittem a tesztet is.

És egyszerűen csak a kezébe adtam. :D

Hát volt meglepetés,de örült neki. 2 nap mulva mentünk UH-ra és már 5+3 hetes babás voltam.

Azóta várjuk a kislányunkat nagyon nagyon boldogan. :)

33+4 hkm

2012. nov. 29. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
4. es 5. valaszolo vagyok. Olyan 29-32 naposak a ciklusaim, igy majd csak 15.- én tesztelek. Ha megjon, akkor mostantol vigyazunk...de csak pár honapig:D
2012. nov. 29. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Tiszta ideges lett. Annyit, meg annyit csalódtam már, hogy el sem mertem hinni. A páromat kb. 10 perc után felhívtam, hogy jöjjön haza (dolgozott és szerencsére el tudott jönni). Kérdezte miért én nem mondtam el. Majd elkezdtem sírni, ő meg erre kiabálni kezdett és csak el kellett mondanom. Elugrott még egy tesztet venni, megcsináltam és az is pozitív. Mindez 8 év próbálkozás után, spontán. :)
2012. nov. 30. 05:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, és egyben izgalmas is!

A tesztet egyedül csináltam, de rögtön utána szóltam neki, és először volt egy kis döbbenet mindekettőnkben, de aztán miután magunkhoz tértünk vigyorogtunk folyamatosan!2nap múlva nyaralni utaztunk a tengerhez, de már csak ez járt a fejemben.

Senkinek sem mondtuk (nyílván az orvosomon kívűl), a szülőkkel jóval később a 14hét körül közöltük, amikor már biztossá vált!

Sokáig vártunk rá (több mint 2évet), és segítséggel sikerült, pedig semmi bajunk nem volt!

Most boldogok vagyunk, és nagyon várjuk!

27hkm

2012. nov. 30. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!