Milyen érzés pozitívat tesztelni?
Figyelt kérdés
Úgy èrzem sose fogom megtapasztalni. A negatívat annál inkább. Úgy szeretnénk babát.
Több mint 2,5 éve. Annyiszor csalódtam. Sokszor volt, hogy biztosra vettem na most sikerült!! És nem :( elképzeltem milyenérzés lehet meglátni a pozitívat. Sejtelmem sincs, és attól félek nem is lesz :(
2016. ápr. 7. 21:21
11/13 A kérdező kommentje:
Huuu nagyon köszönöm! Vitaminnal mit árthatok? Úgyhogy ki is próbálom!
Mindent megteszek!
2016. ápr. 8. 08:19
12/13 Ennn31 válasza:
Szia! Ajánlom neked az Aviva tornát. [link] ezen az oldalon találsz róla infót, sikertörténeteket is lehet olvasni, hogy kinek mennyi idő után jött a baba a torna elvégeztével. Személy szerint is van tapasztalatom, én is voltam oktatáson, nekem szabálytalan volt a ciklusom, nem durván, viszont engem zavart. Nagyon jól beállította a mensimet, és az első tornás hónap után megfogant a lányom. :) De volt aki cisztát, miómát tornázott el... szóval minden női bajra orvosság. Ha tanácsolhatom neked, szánj időt, 4 órás a tanfolyam életmód tanácsadással egybekötve. Utána pedig gyakorlóórán lehet/érdemes részt venni, ugyan a könyvet meg lehet szerezni, de a tanfolyam elvégzése nélkül nem lehet rendesen megtanulni, és nem is ajánlatos, mert a rosszul végzett gyakorlat mást eredményezhet, mint amit esetleg várnak tőle. És ha lehet egy megjegyzésem: próbálj pozitívabban állni a dolgaidhoz, mert a negatív hozzáállásod csak negatív történéseket vonzhat be.. Sok sikert!
13/13 anonim válasza:
Szia igaz mi nem probälkoztunk tul rég ota most sikerült pozit tesztelnem , mindig hosszabb ciklusaim voltak olyan 36 37 nap körül és sohanem éreztem a peteérésemet nekiälltam magamtol az e vitamint szedni masfél 2 honapja kb ,leröviditette a ciklusaimat közben elmentem orvoshoz äprilis 28.än pont akkor volt pém 24,6 mm es tűszöt lätott mäsnap 29.én egész napos intenzív szurkäläst éreztem a bal petefészkemben amit elötte soha együtt is voltunk a pärommal mäjus 13. an pozit teszteltem szerintem nekem az e vitamin segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!