Nem akarom hogy menekvés legyen a családalapítás, mégis nem látok más megoldást, mit tegyek?
Bekerültem fél éve egy munkahelyre, amit nem igazán szeretek, 30 évesen már beszéltünk többször a családalapításról, és hát valljuk be egy "nemszeretem" munkahelyről elmenni gyesre egyértelmű döntésnek tűnhet. Építkezés alatt vagyunk, ami őszre fejeződik be, addig nem szeretnék terhes lenni, mert rengeteget kell pakolnunk majd.
Viszont én félek a terhességtől, félek hogy mi van ha betegen születik a baba, stb., ezt a munkahelyet sokáig nem bírom. Váltani nem szeretnék már, de van bennem egy olyan érzés hogy tudat alatt a baba csak "menekülési eszköz" lenne, és félek hogy ez kihat az ő életére is. Nem egyértelműen a babára vágyom, hanem megszabadulni a munkahelytől... Mit tennétek? Esett már valaki úgy teherbe hogy nem különösebben vágyott a babára, de a 9 hónap alatt átértékelte a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!