Miért nem látom a csíkokat a teszteken?
Komolyan már idegesít, hogy szinte az összes "Szerintetek ez most pozitív vagy negatív?" képpel ellátott kérdésnél én semmit sem látok. Mások meg írják, hogy "én látom amire gondolsz", "ott van nagyon halványan mintha", sőt egyesek egyenesen gratulálnak...
Egyelőre nem tervezek gyereket, de rendesen megijeszt, hogy, ha egyszer csinálok majd tesztet, simán kidobom majd a pozitívat, mert én negatívnak látom...
Csináltam már késés miatt tesztet és akkor negatív volt, de ezek alapján simán lehetett volna pozitív.
Most akkor velem van a baj, vagy ez olyan mint a császár új ruhája?
Lehet, hogy a monitorod a hibás, ne aggódj, élőben teljesen más. Sőt, ha kétséged van, vársz két napot, és gondolom már olvastad te is, hogy akkor erősebb lesz a második csík.
Nekem is van úgy, hogy a gépen nézem, el se tudom képzelni, miről beszélnek, de a mobilomon meg érdekes látom.
A technika ördöge. :)
1# ezt halványan, de mondjuk, hogy látom. Viszont én valószínűleg ezt sem gondolnám pozitívnak, (főleg ilyen tapasztalatok után) inkább napok múlva ismételném, mert nem tudnám eldönteni, hogy mi van. :D
2# lehetséges, de mobilról se látom szinte soha...
A másik meg, ami eszembe jutott, hogy most itthon olyan digitális Clearblue tesztem van, ami vagy + vagy - jelet ír ki. Miért nem használ mindenki olyat, ha ennyire nehéz eldönteni?
Én így képzelem el a pozitív tesztet:
Vagy ez a ritka, hogy ilyen egyértelmű már az elején a csík?
Utolsó nekem jó volt, mivel amint terhesség leghalványabb gyanúja felmerült gyógyszert kellett szednem!
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!