Használtatok mostanában one step tesztet? Halvány pozitívnak tűnik, de szerintem nem vagyok terhes. A mostani teszteken mindig lesz halvány csík?
Figyelt kérdés
Régebben is használtam ilyet, de nem volt rajta semmi, maximum száradásnál vettem észre rövid ideig valami szürkés csíkot. Ezen időn belül is láttam, és most jóval száradás után is ott van a csík. Teljesen szabályosnak látszik és nem szürke. Sajnos jó képet nem tudok csinálni, de talán így is kivehető miről beszélek.
Nektek mi a tapasztalatotok ezekkel a tesztekkel?
Köszönöm!
2015. júl. 19. 20:04
2/13 anonim válasza:
Én ezt még nem mondanám halvány pozinak sem.Késik már?
3/13 anonim válasza:
Szia. nem tudom eldönteni, megismételném.
4/13 anonim válasza:
Szerintem is nagyon halványan pozitiv
5/13 anonim válasza:
Szerintem is halvány pozi. Én is ilyet használok, és eddig, amíg nem volt baba teljes hómező, véletlen vonalacska sem volt rajta, pedig párszor már nézegettem! De szerintem holnap-holnapután tesztelj újra! Ja és késik már egyáltalán?
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem késik még, de most egy kicsit összekavarodott a ciklusom. Jövőhéten megismétlem a tesztet.
2015. júl. 20. 20:32
7/13 A kérdező kommentje:
Mégis csak csináltam most egyet, szerintem ezek nem igazi csíkok, különben már egyértelműbb lenne.
2015. júl. 21. 21:07
8/13 anonim válasza:
Pedig én úgy látom, van szìne. Drukkolok, legyen amit szeretnél. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Természetesen babát szeretnénk, már 2 éve várjuk, de pont ezért sem vagyok már olyan optimista...
2015. júl. 22. 08:12
10/13 anonim válasza:
Szia, utolsó vagyok. Nem ismételted meg ma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!