Volt már úgy valakinek, hogy a teszten a 2. csík nagyon halvány volt? Vagy hogy csak akkor látta a második csíkot ha kicsit forgatta a tesztet? És mi lett a vége? Terhes volt vagy sem?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 13:12
1/12 anonim válasza:
Annyira halvány tesztem volt,csak természetes fénynél lehetett látni ha ugy fordítottam, próbáltam lefényképezni de képen nem látszott, 2 naponta teszteltem szépen erősödött a csík. Ma már 3éves múlt a kislányom.
2/12 anonim válasza:
Volt. Aztán jó pár nap késéssel megjött. Azóta eltelt kb egy év. Most is ugyanígy vagyok! Ma kellene megjönnie. Alapból nem akartam tesztelni, de ma este megyünk egy baráti összejövetelre. Gondoltam ellövöm az utolsó hcg tesztet. Na most erre vehetek egy másikat délután...
3/12 anonim válasza:
Volt, amikor mensi lett a vége, volt, amikor baba. Teljesen lutri. Meg kell várni, míg egyértelműbb lesz. Tudom, rémesen lassan telik az idő! :)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Engem is meglepett, mert hát vagy van csík, vagy nincs. de ezen látszik. Majd kiderül.
2015. ápr. 3. 14:36
5/12 A kérdező kommentje:
Megnéztem természetes fénynél, úgy jobban látszik. :)
2015. ápr. 3. 14:50
6/12 anonim válasza:
Kettes válaszoló vagyok. Clear Blue digitális teszt pozi. 1-2 hét ezt írja ki. Nagggyon félek. Két év után sikerült??? Mensis érzésem van. Orvoshoz felesleges menni, mert Angliban élek, itt nem foglalkoznak korai vetéléssel....
7/12 A kérdező kommentje:
A mensi érzés természetes. Reméljük a legjobbakat :)
2015. ápr. 3. 18:57
8/12 anonim válasza:
Köszi a nyugtatást! Remélem neked is sikerül!! :)
9/12 anonim válasza:
Nekem volt egy tucatszor kb.és egyszer sem volt baba, mindig úgy beleéltem magam hogy majd biztosan erősödik de mindig koppantam :( Amikor teherbeestem egyértelmű pozitív lett, de csak akkor hittem el amikor a doki alátámasztotta :) Kívánom, hogy neked babó legyen!:)
10/12 anonim válasza:
Mi újság kérdező és az egyik válaszoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!