Volt már úgy valakinek, hogy a teszten a 2. csík nagyon halvány volt? Vagy hogy csak akkor látta a második csíkot ha kicsit forgatta a tesztet? És mi lett a vége? Terhes volt vagy sem?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 13:12
11/12 anonim válasza:
Kettes vagyok. Csináltam azóta sima tesztet is, nemcsak digit. Erõsödik! És hála az égnek, h nincs semmilyen vérzésem. :)Dokihoz a héten megyek. Habár itt Angliában más a rendszer. Háziorvoshoz kell menni, ott bemomdásra elhiszi h terhes vagy és leírja az adataid. Kapsz egy csomó prospektust és idõpontot a 12. heti uh-ra. Na ezzel egy idõben keresek magánultrahangost is, hiszen nem bírok addig várni, h minden okés e odabent ill. sosem lehet tudni h hány baba is rejtõzik odabent. :) Tünetem semmi, még csak pisilni sem kell járnom. Olyan 4 hetes és 5 napos lehetek..
12/12 A kérdező kommentje:
Nekem megjött. Köszönöm a biztatást. Gratulálok a babához :)
2015. ápr. 27. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!